Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Astăzi și mâine se dispută duelurile din cadrul grupei 7-10

Silviu Isailă

Silviu Isailă
04.03.2017

Faza a doua a Ligii Naționale de Baschet Feminin programează confruntările dintre CSBT Alexandria vs Univ. Goldiș ICIM Arad și BC Sirius Târgu Mureș vs Politehnica Iași, partide contând pentru etapa a 23-a.

CSBT Alexandria vs Univ. Goldiș ICIM Arad

CSBT Alexandria și Univ. Goldiș ICIM Arad se duelează într-o partidă programată sâmbătă, 4 martie, cu începere de la ora 18.00.

Ambele echipe au reușit să se impună în etapa precedentă a Ligii Naționale. CSBT Alexandria s-a impus pe terenul celor de la BC Sirius, scor 75-77, în timp ce arădencele au reușit o victorie categorică pe terenul Politehnicii Iași, scor 59-77.

În cele două confruntări din actuala ediție a campionatului, cele două echipe și-au împărțit victoriile. În partida tur, disputată la Arad, gazdele s-au impus cu scorul de 77-72, urmând ca revanșa adversarului să vină pe propriul teren, impunându-se cu scorul de 72-55. Istoricul confruntărilor anterioare este favorabil ICIM-ului, care a reușit să câștige 24 de meciuri, față de cele 6 ale Alexandriei.

Înaintea acestei partide, CSBT Alexandria se află pe prima poziție a grupei 7-10, cu 9 victorii și 11 înfrângeri la egalitate cu adversarul de astăzi, care se clasează pe locul secund.

Brigada de arbitri pentru această partidă este formată din Mircea Șerban, Alexandra Stan și Alexandru Anica, comisar din partea federației fiind Petre Brănișteanu.

BC Sirius Târgu Mureș vs Politehnica Iași

BC Sirius Târgu Mureș primește vizita celor de la Politehnica Iași, într-o partidă programată duminică, 5 martie, cu începere de la ora 18.00.

Ambele echipe vin după înfrângeri. BC Sirius a cedat la limită în fața celor de la CSBT Alexandria, scor 75-77, în timp ce ieșencele au cedat în fața Aradului cu scorul de 55-72.

BC Sirius și Politehnica Iași s-au întâlnit de patru ori în acest sezon competițional, toate partidele fiind câștigate de mureșence. Toate victoriile au fost obținute categoric, scor 70-55, 83-65, 95-61, 87-73. Așadar, istoricul confruntărilor anterioare este favorabil gazdelor, care conduc cu 4-0.

În actuala ediție de campionat, BC Sirius a reușit 3 victorii și 17 înfrângeri, în timp ce ieșencele au reușit o singură victorie și 19 înfrângeri.

Această partidă va fi oficiată de Alin Dragoș, Alexandru Ivan și Dan Narcis, comisar din partea federației fiind Marius Hurgoi.

foto: Valentin Todea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!