Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Athletic Constanța a câștigat la Mediaș, în penultima etapă din grupa valorică B

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
05.01.2019

Athletic Constanța a obținut al 5-lea succes al sezonului după ce s-a impus pe terenul lui CSM Mediaș, în penultima etapă a grupei valorice B din Liga Națională de Masculin.

Echipa de la malul Mării Negre a făcut o prima repriză bună, la finalul căreia și-a creat un avantaj de 11 puncte, scor 43-32. Medieșenii au relansat partida imediat după pauză, după ce au câștigat actul trei cu 30-21. CSM Mediaș a trecut în avantaj după 4 minute din secvența decisivă, după un coș al lui Storey, 71-70. Constanța a replicat cu un run de 6-0. Storey și-a adus din nou echipa în joc cu 4 minute marcate la rând. Diferența minimă s-a păstrat până în ultimul minut al meciului, când doar echipa vizitatoare a reușit să mai marcheze și să-și asigure victoria, scor 81-77.

Alin Andrieș a fost cel mai bun jucător al partidei cu 23 de puncte, 4 pase decisive și 2 recuperări.  Deondre Ray a venit de pe bancă cu 16 puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive iar Adrian Oprean și Daniel Mâinea au contribuit fiecare cu câte 10 puncte.

Titus Nicoară a fost cel mai bun jucător de la Mediaș cu 18 puncte, 9 recuperări și 2 pase decisive dar a fost eliminat pe final după ce a încasat un fault tehnic în prima repriză și un fault antisportiv în sfertul 4. Milan Vulic a reușit 14 puncte și 3 pase decisive pentru gazde. Kareem Storey a încheiat cu 13 puncte și 5 recuperări iar Stefan Sajin cu 11 puncte și 7 recuperări.

În celălalt meci din grupa valorică B, CSO Voluntari a câștigat fără probleme partida de pe teren propriu cu Cuza Sport Brăila, scor 126-40.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!