Stiri Cupa României Masculin

Athletic Constanța câștigă la limită meciul din Cupa României de pe terenul lui ACS Târgu Jiu

Eduard Popa

Eduard Popa
19.10.2018

targu jiu constanta baschet

Athletic Constanța a câștigat duelul de pe terenul celor de la ACS Târgu Jiu, scor 70-67, în turul secund al Cupei României.

Gorjenii au început mult mai bine meciul și după zece minute conduceau cu 20-10. „Gladiatorii” au reușit însă să revină și au câștigat toate celelalte trei sferturi. Până la pauză, recuperaseră o parte din dezavantaj, Târgu Jiu intrând cu un avans de patru puncte,  scor 34-30. La capătul celui de-al treilea sfert s-a consemnat egalitate, scor 48-48, pentru ca ultimul sfert să fie câștigat tot de dobrogeni, cu trei puncte, scor 67-70.

Kevin Allen a reușit încă un meci uluitor pentru Târgu Jiu, cu 25 de puncte și 19 recuperări, Shawntez Patterson a marcat 19 puncte în timp ce Adi Roșu a înscris 15 puncte. La învingători Alin Andrieș a reușit să înscrie 18 puncte, cu 8/8 din acțiune, Georgian Păun 15 puncte și Sergiu Ursu 10.

Astfel, duelul din retur dintre Athletic Constanța și ACS Târgu Jiu se anunță cel mai echilibrat, dacă ne uităm la rezultatele obținute în manșa tur:

CSO Voluntari – CSM Mediaș 95-80
CSM  Focșani – CSM Târgu 64-94
CSM Sighetu Marmației – Cuza Sport Brăila 84-72
ACS Târgu Jiu – Athletic Constanța 67-70

*foto: facebook ACS Târgu Jiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!