Mvp-ul etapei
Andrija Stipanovic
Andrija Stipanovic
Minute 22:04
Puncte 11
Pase decisive 10
Recuperari 6
Eficienta 22
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Audrius Prakuraitis: "Apărarea a fost cheia jocului"

Călin Florea

Călin Florea
27.02.2015

Foto: tvmures.ro

BC Mureş Târgu Mureş a înregistrat o victorie extrem de importantă în economia playoff-ului. Mureşenii au răzbunat înfrângerea înregistrată în tur şi s-au impus la o diferenţă de 22 de puncte, scor 87-65, în Arena Antonio Alexe din Oradea. Audrius Prakuraitis a vorbit despre a 3-a sa victorie consecutivă de când se află la cârma formaţiei din Târgu Mureş, fiind de părere că defensiva a fost cheia succesului.

Cum aţi caracteriza acest joc câştigat în compania orădenilor?

A fost un meci bun. Oradea a jucat cu oameni mici, iar acest lucru ne-a încurcat. Noi am pregătit acest meci având intenţia de a juca cu oameni mari, dar între timp ne-am adaptat. Am practicat o apărare foarte bună timp de 30 de minute. L-am oprit pe Dillon şi nu le-am permis adversarilor să înscrie 20 de puncte pe sfert. Aici a fost cheia jocului. Am comis câteva greşeli, am pierdut nişte mingi uşoare, dar per total sunt mulţumit. 

Au fost unele momente în care anumiţi jucători s-au simţit vizibil deranjaţi de faptul că mingea nu ajungeau la ei în anumite secvenţe ofensive. Cât de greu este să vă organizaţi tactic în aşa fel încât jucătorii să evolueze colectiv?  

Da, este foarte important să ai o conexiune bună, încă de la început, cu proprii tăi jucători. Din acel moment este mult mai uşor să îi faci să joace colectiv. Avem jucători foarte buni, atât pe faza ofensivă cât şi pe faza defensivă. Este evident că evoluăm mult mai bine în apărare şi aici este cheia victoriilor noastre. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!