Stiri Cupa României Masculin

Audrius Prakuraitis: „Ultimele 20 minute au fost bune dar nu perfecte”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
11.01.2016

Audrius Prakuraitis, antrenorul lui BC Mureș, a oferit o declarație în cadrul conferinței de presă de după partida câștigată de echipa în fața lui SCM U Craiova cu scorul de 89-70, în prima manșă a sferturilor de finală ale Cupei României. Antrenorul lituanian a fost mulțumit de prestația echipei sale din repriza secundă și de asemenea s-a declarat satisfăcut de jocul arătat de românii lui BC Mureș:

În primele 20 de minute a fost un meci foarte greu. Pe parcusrsul pauzei am vorbit în vestiar depsre ceea ce trebuie să facem, adică să le oprim ofensiva. Ultimele 20 minute au fost bune dar nu perfecte. Jucătorii români au fost ok astăzi, Fraseniuc în finalul meciului, iar Polyak pe toată durată partidei, exceptând unele decizii greșite, a fost aproape perfect. Ne așteptam la mai mult de la Laci Lazar dar el a depus un efort mare luptându-se sub panou.”

În ciuda avantajul liniștitor luat după primul meci, Audrius Prakuraitis spune că nu se știe niciodată ce se poate întâmpla în meciul următor așa că nu-și vede echipa deja calificată mai departe:

„Partidele de cupă jucate în două manșe sunt dificile. Uneori poți prinde o zi proastă așa că nu putem ști niciodată. Sper să mergem să câștigăm și la Craiova.”

foto: Csaba Toth

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    Felicitãri
    Antrenorului si echipei. A fost un meci care a meritat de vãzut la tv.

    cu 8 ani în urmă (12.01.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii