Stiri Liga I Masculin

Aurel Pricop: "După rezultatele din prima fază, mă aşteptam ca băieţii de la Ştiinţa să fie nişte zmei"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
19.02.2014

Foto: Răzvan Păsărică

Cea mai interesantă confruntare din Seria I a fazei a II-a din cadrul Ligii I a avut loc la Sala Sporturilor Dunărea din Galaţi, acolo unde formaţia locală a cedat pe final, cu scorul de 93-95, în faţa mai bine cotatei Ştiinţa Bucureşti. A fost un joc extrem de disputat, arbitrii Dragoş Barbu şi Valentin Negrea acordând nu mai puţin de patru faulturi tehnice.

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, antrenorul Aurel Pricop a vorbit despre înfrângerea suferită în etapa trecută. Tehnicianul gălăţenilor este de părere că a pierdut meciul deoarece jucătorii săi au fost eliminaţi mult prea uşor de pe teren.

Cum vi s-a părut confruntarea cu Ştiinţa Bucureşti, aţi fost foarte aproape de o victorie?

A fost un meci disputat, însă mi s-a părut că s-au fluierat foarte ușor greșelile personale împotriva mea. Asta a fost, mi-au eliminat cinci jucători și am jucat cu rezervele. Am început sfertul patru cu un avantaj de 13 de puncte și în câteva minute am ajuns la plus 21. Mai apoi au dat adversarii 36 de puncte, cât abia au dat în trei sferturi. Nu am mai avut cu cine să joc și asta a fost. Principalul remarcat al meciului acesta a fost Dragoș Barbu, el fluiera în stânga și dreapta de a înroşit fluierul.

Am observat că s-au acordat şi 4 faulturi tehnice...

Da, aşa este, iar trei s-au acordat împotriva noastră. Primul tehnic a fost încasat de Golat, după ce a fost pus la pământ de Bogdan Sandu după o lovitură aplicată în gât, dar nu s-a fluierat fault. Cu chiu cu vai Golat s-a ridicat de pe parchet, am intrat şi eu în teren, l-am ridicat, și a mers către Sandu să-l întrebe de ce a faultat aşa de dur, iar arbitrul i-a dat tehnic. S-a dus spre el să vorbească, atâta tot, nu cu intenția să-l lovească, doar se cunosc jucătorii, fiind foşti colegi de generaţie la Galaţi.

Al doilea tehnic a fost încasat de Zamfir care a scăpat o minge în aut și mai apoi a lovit mingea cu piciorul, a fost acordat corect faultul tehnic. Al treilea a fost al lui Pricop, care a făcut același lucru ca şi Golan. El a fost faultat pe aruncare, s-a fluierat fault, iar apărătorul, Văcărescu, l-a tras în continuare și astfel le-a dat la amândoi tehnic. Nu am înţeles de ce căci prima dată a fluierat fault, adversarul a continuat să-l tragă de mână, arbitrul acordând tehnic ambilor baschetbaliști.

Credeţi că pentru primele locuri în grupă lupta se dă între Galaţi şi Ştiinţa?

Da, aşa cred și eu, lupta e între noi şi Ştiinţa. Sincer vă spun, după ce rezultate a avut Ştiinţa în acest sezon, mă aşteptam să fie zmei, dar nu a fost aşa, i-am condus până în ultimele minute.

Care este obiectivul în acest sezon?

Obiectivul meu este să câștig întotdeauna meciul care urmează. În momentul în care câştig atâtea meciuri încât să promovez, este bine. Nu merg niciodată la o partidă cu gândul de a pregăti jucătorii. De aceea sunt într-o competiţie, într-un campionat, să câştig meciuri. Niciodată nu mă voi da la o parte.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!