Stiri Liga I Masculin

Aurel Pricop: "Sunt total nemulţumit de arbitrajul din această dupămasă"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
16.02.2013

Foto: Cosmin Iftode (rpressport.ro)

În cursul zilei de azi s-au desfăşurat mai multe meciuri din cadrul etapei a II-a a fazei secunde din cadrul Ligii I la baschet masculin, două dintre acestea având nevoie de o repriză de prelungire pentru a stabili formaţia învingătoare. La Sfântu Gheorghe formaţia gazdă Vadova s-a impus cu scorul de 100-94 într-un meci susţinut în faţa echipei CSU Galaţi, înaintea celor 5 minute suplimentare tabela indicând egalitate la 83.

Aurel Pricop, antrenorul principal al gălăţenilor a criticat în termeni duri brigada de arbitri formată din Stoica T. şi Opriş, ambii din Sibiu. Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, Pricop afirma că diferenţa s-a făcut în prelungiri când adversarul a înscris majoritatea punctelor de la linia de pedeapsă.

Am pierdut în prelungiri, la 6 puncte, datorită arbitrajului extrem de modest a celor doi arbitrii din Sibiu. Cei din Sfântu Gheorghe au marcat mai multe puncte în prelungiri decât în primele 10 minute. Am avut 5 jucători eliminaţi, sunt total nemulţumit de arbitrajul din această dupămasă. Asta e, aşa e în România. Am jucat în ţara soarelui răsare şi trebuie să ştim să vorbim maghiară pentru a avea vreo şansă.

După aceast rezultat CSU Galaţi are la activ o victorie şi o înfrângere.

1 comentariu la aceasta stire:
  • alfasdv :

    este bine sa cunosti mai multe limbi
    afirmatia dv.ca "trebuie sa stim sa vorbim limba mghiara sa avem sansa"parca ati fii un moderator tv al posturilor lui D>V . arbitri nu au fost de nationalitate maghiara dl.antrenor si nu sa pierdut meciul ca nu cunoasteti limba maghiara ,nu ati jucat in tara soarelui rasare ci in jud. COVASNA.Ori cum, se spune ca baschetul este sportul oamenilor inteligenti la sfirsitul meciului unii dintre jucatori dumnavoastra au iesit din sala fara sa saluta echipa adversa probabil grabinduse sa scuipe ferestrele de la poarta.
    sunt convins nu acesta este comportamentul oamenilor din galati.

    cu 11 ani în urmă (16.02.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!