Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aurel Urucatu: “Am fost mai dornici să obţinem această victorie.”

Claudia Truşcă

Claudia Truşcă
06.10.2012

                           

CSM Bucureşti a înregistrat prima victorie pe teren propriu din acest sezon comeptiţional, împotriva celor de la BC Miercurea Ciuc, scor 66-61. Despre această victorie, redacţia totalbaschet.ro a stat de vorbă cu extrema celor de la CSM, Aurel Urucatu, care a declarat că este o victorie foarte importantă.

"Este o victorie foarte importantă , prima din sezon şi prima pe teren propriu. A fost un meci destul de greu, e normal suntem şi noi, dar şi ei la început şi o să mai  dureze până se formează relaţiile de joc între jucători. Consider că punctul forte a fost în apărare, am reuşit să avem şi 18 puncte diferenţă după o perioadă în care defensiva noastră a mers foarte bine şi cu siguranţă am fost mai dornici să obţinem această victorie."

Referitor la noua faţă a echipei antrenate de Laszlofy Botond, acesta a răspuns:

"Este foarte greu să-ţi dai seama dintr-un singur meci cum va arăta o echipă pentru tot restul sezonului depinde cât de motivaţi şi cât de ambiţiosi vor fi şi acelaşi lucru este valabil şi pentru noi."

Următoarea partidă va fi împotriva celor de la BC Timişoara, vineri, 12.10, în Sala Constantin Jude din Timişoara.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!