Stiri

Aurel Urucatu: ’După 7-8 luni de la operaţie voi putea reveni pe teren’

Gabriel Pănoiu

Gabriel Pănoiu
10.07.2013

Aurel Urucatu (24 ani, extremă, 1.88 metri) a suferit o accidentare la ligamentele încrucişate ale genunchiului şi a fost operat în urmă cu 5 luni şi jumătate. El a avut probleme medicale încă de la începutul sezonului 2012-2013 şi a jucat doar 9 partide în campionatul precedent. Acesta a vorbit pentru totalbashet.ro despre accidentarea suferită în meciul cu CSU Sibiu.

’De abia au trecut 5 luni şi jumătate de la operaţie şi încă nu sunt 100% apt, dar cred ca undeva pe la 7-8 luni voi putea reveni din nou pe teren. Oricum, cred că pregătirea o să o încep pe 1 august odată cu băieţii, dar nu pot sa spun că acest lucru este bătut în cuie, vom vedea ce va mai fi până pe 1 august. Ce vă pot spune este că voi continua cu CSMul deoarece mai am un an de contract cu echipa din capitală şi cu siguranţă sezonul ce va urma mă va găsi aici.’

Întrebat de situaţia echipei bucureştene, acesta a declarat următoarele:

’Nu ştiu foarte multe lucruri despre viitorul lot şi viitoarea bancă tehnică. Am auzit şi eu varianta Claudiu Fomtescu pentru postul de antrenor principal, dar deocamdată sunt doar zvonuri,’ a încheiat Urucatu.

În 9 meciuri jucate în sezonul 2012-2013, acesta a avut medii de 1.7 puncte, 1.0 recuperări, 0.4 pase decisive și 0.4 intercepții cu 0.1 posesii pierdute pentru 2.1 la eficiență şi 2.66 la categoria +/-.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!