Mvp-ul etapei
Jordan Swopshire
Jordan Swopshire
Minute 30:00
Puncte 38
Pase decisive 2
Recuperari 18
Eficienta 45
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga I Masculin

Aurelian Novac, manager sportiv BC Timba: „Ne simţim frustraţi că avem zile în care nici nu facem antrenament”

Dan Oancia

Dan Oancia
28.02.2017

Lipsa unei săli polivalente se simte tot mai acerb în Timişoara, acolo unde arena „Constantin Jude” rămâne singurul loc în care joacă şi se antrenează nu doar echipele de baschet, dar şi cele de handbal sau futsal. La acestea se daugă şi deficienţele la capitolul comunicare, semnalate şi de echipa de baschet a Timişoarei din Liga I, care îşi doreşte promovarea, BC Timba.

„Nici nu ştiu dacă îi pot numi amatori, persoane fizice, care fac chesta asta să se menţină în formă, e dreptul lor, dar ne simţim frustraţi că sunt zile în care nu avem antrenament. Cheltuim bani şi nu ne putem antrena pentru că vin aceste echipe. E o mare problemă care văd că persistă”, a declarat Aurelian Novac, managerul sportiv al Timbei, conform pressalert.ro.

De asemenea, acesta a spus că nici măcar la o oră târzie nu sunt primiţi în sala „Olimpia”, în dauna altor echipe care fac sport doar de plăcere, după cum susţine Aurelian Novac.

„O parte din poziţii se pot elibera prin eliminarea acestor echipe care vin de plăcere. În cel mai rău caz putem accepta poziţia aceea (ora 21.30), dar nici aia nu o primim… Nu dau exact echipa la care mă refer. Dar sunt dintre cele teoretic de performanţă. Au posibilități să se desfăşoare și în alte săli, unde se antrenează de altfel, dar solicită poziții aici pentru că meciul lor aici se desfășoară. Una e o echipă care merge an de an la turneul de promovare și care a jucat trei ani în prima ligă, alte echipe se desfiinţau când picau n Liga a II-a. Nu ne putem compara cu o echipă care e printre ultimele în eşalonul al doilea. Ar trebui să se facă o mică diferenţiere”, a specificat Aurelian Novac, citat de pressalert.ro.

Situaţia va deveni şi mai dificilă din toamnă, atunci când în singura sală polivalentă din Timişoara va intra o nouă grupare de handbal feminin.

„Noi nu avem poziții de la sala de la Popa Șapcă, cum are domnul Voicu. Va fi o problemă majoră de anul viitor”, a declarat preşedibntele Sebastian Răducanu.

foto: balkanleague.net

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!