Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Austin Chatman a debutat pentru CSA Steaua București

David Istrate

David Istrate
02.03.2019

Înainte de întreruperea sezonului competițional, CSA Steaua București a suferit o înfrângere dureroasă în fața celor de la CSO Voluntari. Prin urmare, conducerea grupării din Capitală a simțit nevoia unui transfer pe poziția 1, acolo unde Steaua era slăbită. Trupa antrenată de Ocokoljic a mutat imediat și Austin Chatman a ajuns în lotul vicecampioanei României.

Baschetbalistul american de 25 de ani a debutat chiar în derby-ul Grupei Galbene, pierdut de echipa sa la o diferență de 6 puncte, scor 73-67. În aproape 31 de minute petrecute pe teren, Chatman a contabilizat 9 puncte, 2 recuperări, 6 pase decisive și 3 intercepții. Însă, sportivul de 1.83 m a pierdut de trei ori mingea și a fost căpăcit în două rânduri.

Din punct de vedere statistic, Austin Chatman a avut 16.6% la aruncările din acțiune (2/12), ratând de 5 ori de la distanță. În același timp, fundașul Stelei a obținut 4 faulturi și a înscris toate cele 5 libere primite, prin urmare a terminat partida cu un indice de eficiență de +7.

În această fază a sezonului regulat, CSA Steaua București luptă pentru un loc în playoff-ul Ligii Naționale iar printre principalele contracandidate se numără CS Știința Dinamo București și CSO Voluntari. După înfrângerea suferită de echipa lui Ocokoljic în fața lui Dinamo, aceasta a căzut pe locul al treilea în Grupa Galbenă, având 8 puncte. Pe primul loc, cu 10 puncte, se află trupa pregătită de Tudor Costescu în timp ce poziția secundă este ocupată de CSO Voluntari, care are 9 puncte.

În următoarea etapă, CSA Steaua București va primi vizita lui CSM Phoenix Galați, echipă ce se află pe locul patru în acest moment.

*foto: Jim McIsaac/Getty Images

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!