Stiri

Bătaie ruptă din rai la meciul din calificările FIBA World Cup dintre Filipine şi Australia

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
02.07.2018

bataie filipine australia

O bătaie şocantă a avut loc la meciul din calificările pentru Campionatul Mondial, zona Asia, între naţionalele Australiei şi Insulelor Filipine. 

Totul a pornit la scorul de 79-48 pentru australieni, când un jucător al filipinezilor i-a dat un cot unui adversar. Australian Daniel Kickert a răspuns extrem de dur şi i-a dat un cot masiv în bărbia adversarului.

De aici lucrurile au luat-o efectiv razna. Ceilalţi jucători, dar şi staff-ul şi suporteri ai filipinezilor s-au implicat într-o bătaie generală. Printre cei care au sărit la bătaie se numără şi fostul jucător NBA, Andrey Blatche, care i-a dat australianului Nathan Sobey o lovitură caracteristică wrestling-ului.

Vedeta NBA Thon Maker s-a implicat şi el în bătaie. Baschetbalistul lui Milwaukee Bucks a vrut să lovească un adversar cu piciorul şi a sărit peste acesta, care l-a lovit apoi în spate. Maker nu a rămas dator şi i-a dat şi el un genunchi filipinezului Terrence Romeo. Asta în timp ce în afara terenului un alt jucător al Australiei s-a ales cu un scaun un cap de la un membru din staff ul asiaticilor.

După ce această bătaie a fost oprită cu greu de arbitri, nu mai puţin de 13 jucători fiind daţi afară din meci, din care 9 filipinezi. Astfel, gazdele au rămas doar cu 3 baschetbalişti şi au jucat o perioadă 3 vs 5, până când alţi doi jucători au fost eliminaţi din cauza cumulului de faulturi. Ceea ce înseamnă că Australia a câştigat meciul la masa verde.

Tot scenariul poate fi urmărit la acest thread de twitter: 

*foto: captură foxnews.com.au

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!