Stiri Liga I Feminin

BBall 6 Sf. Gheorghe, neînvinsă în primul turneu al L1F

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
07.12.2012

BBALL 6 Sf. Gheorghe a fost performera primului turneu al Ligii I feminin.

Echipa din județul Covasna a terminat neînvinsă competiția ce s-a desfășurat în propria sală. BBall 6 a trecut în prima zi a competiției de MC Sport Cluj Napoca, scor 90 – 66. A urmat partida cu Phoenix Galați și apoi cea cu CSȘ Râmnicu Vâlcea, ambele câștigate la didferențe de 46, respective 18 puncte.

Pe locul 2 în clasament, cu o singură înfrângere, s-a clasat MC Sport Cluj Napoca, ultima echipă înscrisă în competiție. Clujencele au pierdut doar cu gazdele turneului, au învins Vâlcea la 2 puncte, 74 – 72 și nu au avut emoții cu Phoenix.

Cu o singură victorie, CSȘ Rm. Vâlcea s-a clasat pe poziția a treia, în timp ce ultimul loc a revenit fetelor de la Galați.

Vezi rezultatele complete Liga 1 feminin!

Vezi clasamentul detaliat Liga 1 feminin!

Competiția se desfășoară sub forma a cinci turnee. Primele două echipe din clasamentul întocmit după toate cele cinci turnee ar trebui, teoretic, să promoveze în Liga Națională.

Următorul turneu va avea loc în perioada 21-22 decembrie, la Galați.

1 comentariu la aceasta stire:
  • deemci :

    Ultimul loc Galaţi
    Şi totuşi ajunge Galaţi-ul în Divizia A, nu??? Cineva nu pune întrebarea CUM ADICĂ? Ce s-a întâmplat la Galaţi la turneul final? De ce nu a fost LIVE SCORING?

    cu 10 ani în urmă (21.05.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!