Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC CSU Sibiu învinge pe U BT Cluj-Napoca

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
02.04.2017

BC CSU Sibiu învinge pe U BT Cluj-Napoca cu scorul de 75-67 (20-23, 13-15, 18-14, 24-15)

De la BC CSU Sibiu s-au remarcat: Marcel Kawika Davis cu 19 puncte, 7 recuperări și 2 pase decisive, Kevin Christopher Hardy cu 17 puncte (2x3), 7 recuperări și 3 pase decisive și Bogdan Popescu cu 14 puncte, 3 recuperări și o pasă decisivă.

De partea cealaltă s-au remarcat Filip Adamovic cu 15 puncte (3x3), 3 recuperări și 2 pase decisive, Roland Torok cu 15 puncte (1x3), 3 recuperări și o pasă decisivă și Kyndall Dykes cu 13 puncte (1x3), 6 recuperări și 3 pase decisive.

Statistica detaliată poate fi vizualizată aici

Revenim cu detalii!

50 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe justplay :

    Hoție!
    Un furt ordinar susținut de arbitri.
    Ciulin pleacă cu buzunarele pline!

    cu 6 ani în urmă (02.04.2017)
    • BC CSU Sibiu danb61:

      !!
      Zi sa mori tu!?!....daca esti asa sigur fa plangere la DNA!

      cu 6 ani în urmă (02.04.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ovidiu89:

      Aci esti?
      Replica asta am sa ți-o returnez când o sa fie cazul in po când vei face spume la gura din cauza arbitrajului:))

      cu 6 ani în urmă (02.04.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe flo :

    Japca lui faur
    Faur a distrus meciul. Ciulin in tonullui obisnuit.

    cu 6 ani în urmă (02.04.2017)
    • BC CSU Sibiu alexander:

      faur
      Poate il intrebi pe Faur cum in fata lui l-a tras un jucator de la u (Karniauskas am impresia) cu ambele maini jos pe Dragoste la recuperare sau poate il intrebi cate faulturi face pe meci jucatorul torok atat in aparare cat si in atac( afar de alea 2 pe care le fluiera).. in fine.. faptul ca s-a contestat o decizie pe final atat de vehement nu va da dreptul sa dati vina pe arbitraj..

      cu 6 ani în urmă (02.04.2017)
    • BC CSU Sibiu Fr3aksway:

      ...
      sau cele 2 faulturi date gratuit lui Cooper... sau simularea aia grosolana nesanctionata a lui Moldoveanu

      nu a fost niciun furt, a fost un arbitraj slab cu care suntem obisnuiti de ani de zile

      cu 6 ani în urmă (02.04.2017)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    Asta e
    am mai spus ca nu avem joc colectiv, ca totul se rezuma la realizarile individuale si asta s-a vazut si azi . Ne-a batut un Sibiu la care cel mai valoros jucator a facut figuratie ( Mihailovic )si la care aruncarile de 3 pct au intrat doar la final .Noi ? Daca 2-3 jucatori au randament normal, castigam cu greu, la mustata . Daca mai joaca si altii binisor, castigam detasat, cum in fapt cerea conducerea de la BT .Sanse la titlu ? Evident ca sunt, dar nu asa de mari cum crede aproape toata lumea . Totul va depinde de realizarile individuale in atac, si de o determinare mai mare ca azi in aparare . Felicitari lui Fleseriu, un antrenor cu mult bun simt, dar extrem de valoros, ce scoate din niste jucatori modesti ( comparativ cu ai nostri )este de admirat si de aplaudat .

    cu 6 ani în urmă (02.04.2017)
    • U BT Cluj-Napoca KBSC2430:

      U
      Intr-adevăr probabil ca avem o perioada mai proasta dar sa nu punem cele 20+ de victorii de anul asta doar pe carca acțiunilor individuale si cele doar 4 infrangeri ca o consecinta a lipsei acelorasi actiuni. Pana la urma sa nu uitam ca i-am bătut de 4 ori pe Sibiu nu putem sa zicem ca e o tragedie. Intr-adevăr cele 19 TO si multe ratari spun ceva si nu trebuie sa ne credem campioni de pe-acum dar nici sa nu dam de pământ cu echipa. Asteptam playofful. Aa si felicitari Sibiu! Ar fi frumoasa o finala cu voi :)

      cu 6 ani în urmă (02.04.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu amg :

    :)))
    Felicitari Sibiu! Felicitari baieti, Felicitari Dan Fleseriu! Chiar daca am ratat mult, apararea a facut dieferenta cel putin in repriza a doua! Hardy la inaltime astazi cu 2 triple! Super aparare cu un efort imens! Sper ca Dan sa ramana acasa antrenor cat mai multi ani! Si sper ca la anul sa aibe un secund pe masura si buget generos! Pana atunci sa ne bucuram de baschet! Frumoasa partida! Urata iesirea lui Dykes...urata iesirea din sala a lui Silvasan...caractere de 2 bani! Lupta pana la capat daca ai caracter si vrei sa invingi!!! Asta a fost fata Clujului cand nu le iese cum vor ei...! Asta este, Sibiul astazi a fost mai bun! In sfarsit, victoria ce ne lipsea! Felicitari Sibiu!

    cu 6 ani în urmă (02.04.2017)
    • U BT Cluj-Napoca KBSC2430:

      U
      Despre ce faze e vorba? Scuze nu am văzut meciul.

      cu 6 ani în urmă (02.04.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ovidiu89:

      Zău:))
      Ai fost acolo langa el când s-a enervat? Silvășan nu ii genul de om cum spui tu:) de la Dykes ma astept sa simuleze sau sa facă arogante. Si voi aveți oamenii de doi bani cum spui tu nu cred ca dupa un meci si nervi sa spui asta:). Azi da ați fost mai buni cel putin in repriza a doua noi eram sub apa. Azi nu a mers nici barro, nici Dykes cu Moldoveanu.

      cu 6 ani în urmă (02.04.2017)
    • viking33:

      Generalizări de 2 bani
      Au cedat nervii. Nu a fost nimic deosebit. Așa pot sa zic și eu ca Fleseriu are caracter de 2 ani pt non combatul din ultimele secunde de acu 2 ani. Bucurați-vă de echipa voastră, lăsați-ne pe noi în pace

      cu 6 ani în urmă (02.04.2017)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    Arbitrii ?
    In loc sa criticam arbitrajul, mai bine sa vedem ce nu merge in propria ograda, ca din pacate sunt destule minusuri !

    cu 6 ani în urmă (02.04.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu amg :

    Dan Fleseriu
    Cel mai bun antrenor roman din Liga Nationala! Jos palaria Dane!!!!

    cu 6 ani în urmă (02.04.2017)
    • U BT Cluj-Napoca raress23:

      Sibiu
      Va doresc sa iesiti din primul tur. Plus sa o luati de la Oradeni. U intotdeanu peste CSU!

      cu 6 ani în urmă (02.04.2017)
    • BC CSU Sibiu danb61:

      !
      Tipic!!!...esti penibil!

      cu 6 ani în urmă (02.04.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu amg :

    Cearta...
    Nu va certati intre voi stimati clujeni! Aveti o echipa mult peste valoarea Sibiului! Vass bela, are perfecta dreptate...valoarea sta din pacate in individualism si jucatori de mana buna! Daca nu sunt in mana...nu iese nimic...Silvasan e mult prea la inceput sa faca o echipa cu acesti jucatori! Dar astazi Sibiul, prin lupta baietilor si stiinta lui Dan a fost mai bun! Felicitari Sibiu inca odata!!!! Sa ne bucuram de baschet!

    cu 6 ani în urmă (02.04.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ovidiu89:

      Doar pareri
      Noi doar ne împărțim părerile:)) un singur comentariu doar a fost la adresa colegului tau de breasla sa spui despre un om ca are caracter de 2 bani dupa o ieșire nervoasa:). Si eu sunt de părere ca individual is mai buni jucătorii noștri si când nu merg aia e:) vorba aia si galacticii/Extratereștrii mai pierd. E un pic exagerata comparația sper sa nu se găsească unu sa sara pe aici:))

      cu 6 ani în urmă (02.04.2017)
    Raspunde
  • gica96 :

    Dada
    Din fericire pentru mine, n-am reusit sa vad decat prima parte a meciului si pentru asta ii multumesc lui Dumnezeu, probabil as fi pierdut mult din viata de as fi vazut si partea a doua :). Oricum, prima parte a meciului anunta un astfel de rezultat, oarecum. Am luat 33 de puncte in prima parte cand cei de la Sibiu n-au reusit nicio aruncare de 3 din vreo...7-8? Nu mai stiu exact, insa cert e ca de afara sibienii n-au fost prea precisi, deci am avut probleme de a ne aapara sub panou, mai mult. Barro deja dupa 2 minute jumate a acumulat 2 PF, Torok a avut 3 PF la pauza...Subscriu in totalitate la ceea ce a zis @vass bela mai sus, dar si la ceea ce a zis @pipzn acum cateva zile, nu o data, ci de doua ori. Cand cel putin 2 din cei 4 fantastici joaca bine/foarte bine iar de pe banca intra ceilalti cu un joc ok, putem castiga lejer si suntem favoriti. Insa asta ii riscul meseriei, sa zic asa. Cand niciunu nu joaca bine/foarte bine sau doar ici pe colo, ori castigam greeeeeu de tot, ori pierdem. Iar cand pierdem, suntem oarecum de ras, sa zic asa, sa nu folosesc un cuvant mai dur un pic, ca nu-i cazul. Imi aduc aminte de toate meciurile pierdute pana acum si in fiecare a fost la fel: Cu Pitestiul am scapat mingea din mana la final plus ratarea lui Max singur cu panoul, cu Muresul am luat 104 acasa fara drept de apel cand am acuzat arbitrajul, faza aia cu Grigoras :)) (doamne!!!), cu Timisoara am jucat...prost, neintrandu-ne mai nimic din nicio pozitie, iar acum, observ ca am dat din nou sub 80, cat dam de obicei si fara cifre nemaipoimenite. Repet...asta ii riscul meseriei. Pana la urma, felicitari Sibiului si lui Dan Fleseriu, un om deosebit care face o treaba grozava, acolo la Sibiu. Mult succes in PO si sa ne revedem acolo din nou, chiar ar fi interesant sa mai vedem aceste derby-uri de macar 3 ori :) !
    P.S: De Rasic mai stim ceva? :) Stiam ca are o MICA accidentare musculara, nu?

    cu 6 ani în urmă (02.04.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu danb61 :

    CSU
    Felicitari ptr.FAMILIA SIBIU:antrenor,jucatori,public!!!!.. ne-ati mai facut inca o mare bucurie!!!...imi pare rau ptr.Silva. ....se mai intampla!Vlad M....mare baschetbalist ,mic caracter!HAI CSU!!!

    cu 6 ani în urmă (02.04.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu tarb :

    Die Grosen Oftica
    Ca intotdeauna cand Clujul pierde nu are educatia sa-si recunoasca infrangerea ci da vina ...........pe cele 2 milioane de euro care nu se prea se vad.
    Felicitari CSU Sibiu!.

    cu 6 ani în urmă (02.04.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca u66:

      Sibiu
      Eu zic sa rămâneți cu picioarele pe pământ. Ne-ați bătut azi pentru ca aveați nevoie sa bateți. Ai noștri joaca lejer pentru ca nu mai aveau nicio miza. Totuși, sper, ca în PO sa ne mobilizam exemplar și sa nu mai facem cadouri. Aviz și timisorenilor.

      cu 6 ani în urmă (02.04.2017)
    • BC CSU Sibiu tarb:

      spalatura de bani
      Credema nu se supara nimeni daca pierdem cu voi . Problema este ca la 2 milioane de euro pe care le aveti trebuia sa fi jucat cu o nava spatiala nu cu vreo adunatura de vedete rasfatate si un pic obosite

      cu 6 ani în urmă (02.04.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu mid53 :

    Vass Bela
    Felicitari intregii echipe!!! Suntem mindri de voi, s-a demontrat ca se poate.Apreciez obiectivitatea dumneavoastra dl Vass. Ce nu am inteles, e atitudinea dl Silvasan ,arbitrii gresesc si-or mai gresii, asta nedindu-ti dreptul sa te comporti asa,acest "domn"nestiind sa piarda. O nota buna pt cei citva spectatori din Cluj care la terminarea meciului, cind pe parchet a mai ramas doar echipa noastra,au avut puterea sa aplaude..Astazi am fost mai buni!! HAI CSU!!!

    cu 6 ani în urmă (02.04.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca șapcăroșie06 :

    fanii sibiului
    văd că au ieșit la lumina fanii sibieni care au stat acasa la meciurile din cupă dupa umilința din primul meci

    cu 6 ani în urmă (02.04.2017)
    • BC CSU Sibiu danb61:

      !
      Si tu esti penibil!!!!

      cu 6 ani în urmă (02.04.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu mid53 :

    familie
    Suntem o mare FAMILIE, antrenori jucatori, spectatori,baschetul la Sibiu,pe linga traditie, palmares, este o stare de spirit: te simti jucator de baschet in momentul in care imbraci tricoul galben albastru....felicitari tuturor!!!

    cu 6 ani în urmă (02.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM:

      Familie
      Sunteti o familie la victorie si una disfunctionala care improasca cu puroi pe net la infrangeri. Dan in sus la victorii, Dan in jos...la infrangeri.

      cu 6 ani în urmă (02.04.2017)
    • BC CSU Sibiu danb61:

      TDM
      Io cred ca tu esti din alt film!!!!!

      cu 6 ani în urmă (02.04.2017)
    Raspunde
  • tsc_1980 :

    Csm Oradea
    Se pare ca U a vrut sa intalneasca Oradea in semifinale! Mare eroare!! Felicitari Sibiului pt meciul de azi si fanilor sibieni pt sustinerea echipei! Sa ne vedem in finala!

    cu 6 ani în urmă (02.04.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca u66:

      Tsc
      Ce mare eroare? Pentru U, Oradea este un adversar accesibil.

      cu 6 ani în urmă (02.04.2017)
    • CSM CSU Oradea ajax:

      :))
      Prietene, si anul trecut ati fost favoriti parcă în semifinale si ati iesit cam sifonati. Având în vedere că ati fentat baschetul asta seară sper sa primiti ceea ce meritati. Pt că nu asta e valoarea Clujului, e clar, iar asta fără să stirbesc meritele Sibiului.

      cu 6 ani în urmă (02.04.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca u66:

      Ajax
      Prietene, anul trecut am ajuns în finala cu voi și am pierdut în ultimele secunde în urma unei faze controversate. Lotul și antrenorul de anul trecut este schimbat deci nu suporta comparație cu ce a fost. Iar valoarea noastră am dovedit-o la Cluj și Oradea ca nu mai știu de cate ori v-am bătut. Ce ați văzut în seara asta a fost un cadou ... pentru ca sibienii și DF îl meritau😉

      cu 6 ani în urmă (02.04.2017)
    • CSM CSU Oradea ajax:

      U66
      Voi în finala anul trecut??? Dar Muresul cu cine a jucat finala??!! Stai jos, nota 4

      cu 6 ani în urmă (02.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe stg257:

      well...
      nu cred ca u isi doreste o semifinala cu oradea :) ... dar sigur sibiul nu isi dorea o semifinala cu u

      cu 6 ani în urmă (02.04.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu Markus :

    .
    Haideti sa lasam rautatile de-o parte si sa ne bucuram de baschet. Astazi am fost mai buni, desi primul cos de 3 a venit in sfertul 4. Cred ca nervii au cedat pe banca Clujului pentru ca urmeaza o semifinala cu Oradea. Adevarul este ca oradenii sunt singurii care le pot pune probleme clujenilor intr-o serie 3 din 5. Cat despre noi, sa speram ca Hardy a scapat de neincrederea cu care arunca de la 3 si ca Davis va continua sa joace asa cum a facut-o azi.

    cu 6 ani în urmă (02.04.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca R Razvan :

    esec
    inca o data se adevereste ca daca iei meciul la misto, pierzi. Iar atitudinea de azi se vede in diferentele de procentaj la aruncarile de 2 pct.Sb 53%/azi 60%, Cluj 60% in sezon/ 47% azi!!
    Arbitri slabi ca de obicei, dar e deranjant ca prestatia lor inflameaza spiritele. E incredibil sa nu dai faut tehnic la un jucator care protesteaza pana acolo incat ii ia mingea arbitrului ca apoi sa dai tehnic la banca Clujui...
    Nu se ascunde nimeni dupa arbitri, nu cred ca au influentat rezultatul. Dar au scapat jocul din mana pe final. Noroc ca nu era un meci cu miza. Ma rog, cu miza pentru altii.

    cu 6 ani în urmă (02.04.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea afganul :

    Cacialma
    Este evident că U BT CLUJ vrea sa întâlnească Oradea

    cu 6 ani în urmă (02.04.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    e
    plin de specialisti forumul asta.
    Echipa clujuluu a jucat un baschet frumos anul asta, atat pe realizari individuale cat si pe joc colectiv bun in atac si aparare. Indiferent de buget, la nivelul baschetului din campionatul RO diferenta intre echipele de sus se face de multe ori de motivatie. Clujul nu a avut driveul necesar in sf 3 si 4 pt a se lupta cu apararea agresiva practicata de SB. Nu e nici o bucurie dar nici un capat de tara.
    Echipa asta se va lupta cu sanse reale pt campionat si daca nu il va castiga eu am multumirea ca am vazut o echipa si un baschet de calitate pe parcursul sezonului si voi merge la meciuri si voi plati bilet si la anul. Suporterii lui U si alti suporteri mai infocati cam stiu ce a (nu) a jucat U in ultimii ani, dupa castigarea titlului.
    Si rautatile astea gratuite cu bugetul si banca si VM sunt pt copii.
    One last thing..arbitrajul a fost decentel anul asta. Se fac greseli la toate nivelurile dar n am vazut intentie. La fete am inteles ca e altceva din pacate..
    Toate bune, hai U!
    Si mai lasati rautatile si bucurati va de baschet. 😉
    P.S. Bucurati va macar un pic mai mult decat comentatorul digi care parca zici ca, comenta snooker. Daca ar fi jucat steluta, vezi cum urla. Ca sa inchei si eu cu o rautate😋

    cu 6 ani în urmă (02.04.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe stg257 :

    azi
    daca n-as fi vazut meciul as fi zis ca clujul s-a dus in vacanta la sibiu ... adevarul e ca in sferturile 3 si 4 ... parca lipsa solutiilor s-a vazut mai tare ca lipsa intensitatii ... sibiul a inceput (inca din sfertul 2) sa se apere cu multe switch-uri ... si consider inacceptabil ca adamovic sa nu poata sa-l depaseasca pe popescu in relatie 1-1 ... sau dupa switch sa nu ajunga mingea la vlad in low-post cand il are ca aparator pe hardy ... dykes parca a fost singurul care a incercat sa beneficieze de situatiile in care-a fost pus de schema de joc dar nu pot zice ca a avut un meci stralucit; cand sibiul se apara zona mingea trebuie sa mearga repede si toata lumea stie c-o sa faca fenta de sut + jab step ... si orice superioritate numerica pe-o parte dispare :) ....

    cu 6 ani în urmă (02.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe stg257:

      arbitraj
      vad ca apar discutii pe tema lui ... da' nu cred ca de-asta a pierdut cluju' ... daica daca 3 atacuri la rand nu arunci in 24 de secunde ... nu prea mai conteaza arbitrajul.

      totusi mi-a parut o varza totala ce-au fluierat cei trei ... si da fiind suporter clujean probabil ca le vad mai usor cele fluierate impotriva echipei care-o simpatizez ...

      cateva care mi-au parut ciudate:
      -pe fast-break daca ultimul aparator faulteaza din spate in timp ce jucatorul ofensiv ataca cosul ... nu poti fluiera fault jos ... adica asta implica un antisportiv ... daca tot il fluieri is doua la cos :)
      - barro a suflat de 4 ori spre adversar si s-a ales cu 4 faulturi :) (ultimul la davis a fost absolut amuzant)
      - nu poti la interval de 30 de secunde sa fluieri fault in atac la torok si apoi fault in aparare la popescu pentru exact acelasi blocaj ...
      - faur nu avea voie sa rateze cotul in figura aplicat de davis lui dykes (contactul nu a fost unul intentionat ... dar tot fault in atac se fluiera) ... iar la faza urmatoare dykes a izbucnit ca un copil la o faza in care a faultat el mai degraba
      - si da si mie mi-a parut fault facut de kariniauskas la recuperare cu dragoste (ca zicea cineva mai sus)

      pot continua cu exemplele ... da nu merita meciu asta :P

      cu 6 ani în urmă (02.04.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Hai ca mai pun eu doua
      Capacul curat ca lacrima al lui Coop la VM si tehnic la Hardy in sfertul 4, chiar inaintea eliminarii lui Silva.

      cu 6 ani în urmă (02.04.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu mid53 :

    Mai buni...
    Astazi am fost mai BUNI , restul nu mai conteaza. Presimn c-o sa ajungem in semifinale.

    cu 6 ani în urmă (02.04.2017) Raspunde
  • pipzn :

    Meci
    Felicitari Sibiului pentru victorie. Nu pot sa spun ca au jucat exceptional dar au oferit o demonstratie a faptului ca valoarea unui joc de echipa poate fi mai mare decat valoarea data de suma individualitatilor relaxate sau care au ca obiectiv sa nu se accidenteze. (In sfertul 3, Sibiul a intrat in penalizare si nu a vrut nimeni sa profite de lucrul acesta, a mai fost cel putin un meci in care s-a intamplat ceva similar)

    Nu infrangerea ca atare cred ca deranjeaza/ingrijoreaza asa de mult (mai ales intr-un context lipsit de miza reala) ci modul in care a survenit. A fost suficienta o aparare mai hotarata care sa impiedice desfasurarea individuala, lenta si aceasta, si totul s-a terminat pentru noi. Si daca cineva crede ca in play off adversarii nu vor incerca acelasi lucru, cred ca se inseala. In toate meciurile din aceasta faza a competitiei de pana acum (inclusiv in laudatul - pe site-ul u-bt - meci cu Timisoara, batuta la o diferenta de 30 puncte), adversarii au reusit acelasi lucru cu succes, atat doar ca l-au practicat doar un sfert, maxim doua, din punctul meu de vedere suficient ca sa vada ca se poate). Si noi ne facem ca ploua, daca nu lasam om sa ajute la o adica pe cel care aduce mingea nici ceva care sa contracareze apararea lor.

    Echipa noastra ofensiva care da +80 pe meci si jucatori care transeaza relatiile de 1 la 1 fara probleme a avut TO repetate pe motiv de abatere de 24 de secunde. Am renuntat sa numar de cate ori.

    Nu ma consider chiar un fan si un mare cunoscator de baschet. Sunt un suporter care a vazut primele meciuri de baschet masculin la Cluj cu Marcel Tenter si Mircea Cristescu pe teren, platesc de ani abonament si sustin echipa cumparand lucruri din magazinul clubului sau de la sponsori ai echipei si mergand la toate meciurile de acasa daca acestea se desfasoara in zile si mai ales la ore rezonabile. Recunosc ca este un plus fata de ultimul sezon avand pe d-nul Tenter ca antrenor insa imi simt insultata inteligenta atunci cand lipsa unui joc colectiv apare tradus in cronica vreunui meci de pe site-ul oficial ca "exersare a noi scheme".

    Voi merge si la jocul cu Steaua, alta echipa care nu este echipa ci suma de individualitati (am vazut si meciul lor cu Timisoara din seara aceasta) stiind ca obiectivul va fi acelasi: fara accidentari. Sper doar sa ma bucur de ceva baschet. Ca prea mult mi-a lipsit sezonul trecut.

    cu 6 ani în urmă (02.04.2017)
    • streetball44:

      Da
      De departe cel mai bun comentariu pe ziua de azi. Sunt de acord in totalitate si cred ca in PO ne va fi greu de tot daca echipele se vor apare precum a facut-o Sibiul azi, chiar si cu ai nostri in forma buna. Astept meciul cu Steaua de miercuri ca sa vad cum si ce vom juca... Pe urma, o sa putem analiza si compara meciurile din 1-6 si vom vedea cat de bine ne-am pregatit cu aceste echipe, inaintea PO. Momentan, pot zice ca am jucat doar o repriza cap-coada(!) bine spre foarte bine: Cea cu Oradea, din primul meci din top6... in rest, cand cum... Cum ziceam, sa asteptam meciul cu Steaua si... PO-ul!

      cu 6 ani în urmă (03.04.2017)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca șapcăroșie06 :

    PO
    hai sa fim sinceri ,daca prind o zii buna macar 3 jucatori la U , nimeni nu are ce sa ne faca,3 din 5 nimeni nu are șanse reale cu noi

    cu 6 ani în urmă (03.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe stg257:

      numa zic
      daca ne ia oradea un meci (de exemplu primul) acasa ... toata aceasta "incredere" se transforma intr-o frica de tre' sa ne luam pantalonii potriviti ...

      asa ca fiecare meci trebuie abordat cu super multa seriozitate ... ieri sibiul a jucat cu un line-up mic, a schimbat tot in aparare ... si asta s-a tradus a ne limita la 16p in 17min ... timisoara ne-a bombardat in prima repriza a meciului trecut cu un line-up mare (ce-i drept nu juca barro) ...

      ce vreau eu sa zic e ca desi avem cel mai bun lot ... sunt moduri in care putem pierde meciuri ... si daca nu depunem efortul necesar, daca ne vedem invingatori s-ar putea sa ne bata pana si galatiul (sau craiova / care-o fi)

      cu 6 ani în urmă (03.04.2017)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      La fel de bn daca prind 3 jucatori de la Oradea o zi buna si aia te bat pe valoare. Pe Zeno nu il tine nimeni din echipa CLujului ca trece pe langa Dykes ca acceleratu prin Tileagd, Barnette oricand ii poate domina sub panou pe Moldoveanu, Dykes sau Max in functie de faza si caz, Denison care nu e cu nimic mai prejos decat Barro si mai vin Franklin care poate sa te incarce asa din greseala...plus oradea are un antrenor mai bun. Uite asa totul se poate transforma intr-un mare chin. Plus ca intram in playoff din ce se vede fara cel mai bun juctaor al echipei, Rasic. Uite asa ne umflam noi in pene cu argumentele cat frunzele de morcovi!

      cu 6 ani în urmă (03.04.2017)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Si inca o chestie...in conditiile date, afirmatia lui Achim ca va bate aceasta echipa cand va fi nevoie devine tot mai infricosatoare. Pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti...discutam cu o lejeritate incredibila despre oradea ca un adversar accesebil uitand ca ei sunt in crestere si revin pe plan intern si totusi sunt echipa cu un parcurs european net superior si care in acea competitie au jucta incredibil de nenumarate ori...sigur cu Mirkovic, dar au acum altul care joaca pt ceilalti si care cu sigurnata peste 3/4 meciuri va fi la un nivel f bun. Acum 2 ani UBT castiga rupand norii la Mures, stiti ce avea sa urmeze?

      cu 6 ani în urmă (03.04.2017)
    • streetball44:

      Acum 2 ani
      Eliminarea noastra in sferturi cu un 0-3 categoric contra celor de la Mures, mereu muresenii find mai mereu la conducerea celor trei jocuri disputate atunci, noi jucand slab si dand impresia ca n-avem puterea de a reveni in serie...

      cu 6 ani în urmă (03.04.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!