Stiri Cupa României Masculin

BC CSU Sibiu și SCM U Craiova luptă pentru un loc în Final Four-ul Cupei României

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
12.03.2019

Cupa României la baschet masculin a ajuns în faza sferturilor de finală, acolo unde cel mai interesant duel este cel dintre BC CSU Sibiu și SCM U Craiova. Manșa tur este programată mâine, 13 martie, cu începere de la 18:15 în Sala Transilvania din Sibiu.

Pentru BC CSU Sibiu și SCM U Craiova acesta va fi cel de al 4-lea duel direct al sezonului. Formația antrenată de Dan Fleșeriu a câștigat cele două jocuri disputate pe teren propriu, unul cu un categoric 107-82 și unul cu 77-68. Oltenii și-au câștigat meciul jucat pe teren propriu, în etapa a doua a sezonului, cu scorul de 74-71.

BC CSU Sibiu debutează în actuala ediție a Cupei României, în timp ce SCM U Craiova a mai avut de trecut un tur pentru a ajunge în sferturi. Trupa lui Aco Todorov a pierdut surprinzător pentru terenul lui CSM Mediaș cu scorul de 88-86, după care a revenit pe teren propriu și și-a adjudecat categoric calificarea, 89-64.

Daniel Ewing Jr. ar putea debuta pentru BC CSU Sibiu. Dan Fleșeriu a mărturisit la finalul partidei cu SCM Timișoara că jucătorul american este pregătit să intre pe parchet și cu siguranță o va face în una din următoarele trei partide.

SCM U Craiova se poate bucura la rândul ei de o revenire. Morris Curry este refăcut după o accidentare și este dat chiar de Aco Todrov în proporție de 50% în lotul oltenilor pentru meciul de miercuri.

Invincibilitatea de pe teren propriu îi face pe sibieni să se gândească la o victorie clară, asemănătoare cu cea din prima parte a sezonului, care să-i ducă cu un pas la turneul final. De partea cealaltă, Craiova a arătat în acest sezon că poate învinge pe oricine și chiar și o înfrângere la diferență mică ar face returul să fie unul electrizant în Bănie.

Manșa tur dintre BC CSU Sibiu și SCM Craiova va putea fi urmărită în direct la Digi Sport 3.

*foto: Adrian Bugariu

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Da
    Teoretic, daca ne facem jocul obisnuit de acasa, o victorie la 10-15 puncte ar trebui sa vina firesc. Ramane de vazut daca teoria se va intalni cu practica.
    Referitor la strainii ce vor fi utilizati, logic ar fi sa reintre Curry, iar de stat cel mai probabil va sta Radukic (Boone e mult mai fizic si mai prezent in caciula). La noi e complicat, ramane de vazut daca va intra Ewing, in cazul acesta, marea intrebare este: cine va sta? Daca iau in considerare ultimele evolutii si match-up-ul de maine, eu as zice ca Mo ar trebui sa stea, dar nu stiu ce imi zice ca Dan vede altfel lucrurile :). Vedem maine....

    cu 5 ani în urmă (12.03.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!