Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC CSU Sibiu a anunțat programul din presezon

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
09.08.2019

BC CSU Sibiu a anunțat programul din presezon

BC CSU Sibiu a anunțat programul din presezon. Echipa antrenată de Dan Fleșeriu se va reuni pe data de 19 august. Sibienii au stabilit un cantonament în Letonia, cu mai multe meciuri de pregătire plus alte două turnee amicale pe plan intern.

După o săptămână de la reunire, BC CSU Sibiu va pleca pe 26 august într-un cantonament în Letonia pentru o perioadă de două săptămâni. Sibienii vor juca trei partide în cadrul Liepaja Cup 5-8 (septembrie). BC Kiev, Primorska, Tsmoki Minsk și Ventspils sunt echipe care și-au anunțat prezența la competiția amicală.

La revenirea în țara, sibienii se vor prezenta în Banat pentru Cupa Timișoara în perioada 20-21 septembrie. Programul jocurilor este următorul:

Vineri, 20 septembrie:

18:00- BC CSU SIBIU VS . CSA STEAUA BUCUREȘTI

20: 30- CSM FOCSANI VS . BASCHET SCM TIMISOARA

Sâmbătă, 21 septembrie :

17:00- FINALA MICA

19:30- FINALA MARE

Între 25 și 26 septembrie, BC CSU Sibiu va găzdui Memorialul Elemer Tordai. CSO Voluntari și SCM Timișoara sunt echipele care și-au anunțat deja prezență la tradiționalul turneu din presezon de la Sibiu.

BC CSU Sibiu va începe oficial sezonul cu partida din SuperCupa României contra lui CSM CSU Oradea.

foto: Dragoș Dumitru

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!