Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC CSU Sibiu a câștigat partida de verificare jucată pe terenul lui CSO Voluntari

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
14.09.2018

BC CSU Sibiu a câștigat un joc de pregătire desfășurat pe terenul celor de la CSO Voluntari. Echipa de pe Cibin a câștigat cu scorul de 63-61 (24-18, 16-15, 14-13, 9-15). Dan Fleșeriu a început partida cu un prim cinci format doar din jucători români, chiar dacă Lucas Tohătan și Mirel Dragoste au lipsit, fiind convocați la echipa națională pentru meciul cu Macedonia din FIBA EuroBasket 2021 Pre-Qualifiers.

Isaiah Philmore a fost cel mai bun marcator al sibienilor cu 18 puncte, lângă care a adăugat și 6 recuperări. Justas Tamulis a marcat 17 puncte, Pratt - 8, Hardy - 8, Cooper - 4, Gavriloaia - 3, Gheorghe - 3 și Falker - 1. Pentru formația de pe Cibin au mai jucat Wilhelm Brosser și Alex Varga. 

De la echipa gazdă, Trey Ziegler a fost principalul artizan cu 17 puncte și 8 recuperări. Svetoazar Popovic a adăugat 14 puncte, Aron Nwankwo - 13, Lazăr - 4, Neagoe - 4, Mainea - 3, Vukovic - 2, Gârbea - 2 și Dumitrescu - 2. Pentru CSO Voluntari au mai jucat Dani Popescu, Mihai Drăghia și Cezar Stănescu.

BC CSU Sibiu a jucat trei partide în această săptămână, toate câștigate, precedentele cu Athletic Constanța și SCM U Craiova. Trupa lui Dan Fleșeriu va reveni la Sibiu, acolo unde va găzdui Memorialul Elemer Tordai la finalul săptămânii viitoare.

foto: BC CSU Sibiu (facebook)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!