Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC CSU Sibiu a pus în vânzare bilete pentru meciul 5 al finalei

David Istrate

David Istrate
01.06.2019

BC CSU Sibiu a pus în vânzare bilete pentru meciul 5 al finalei

La începutul acestei săptămâni, în Sala Transilvania, din Sibiu, au avut loc primele două jocuri ale finalei Ligii Naționale, ediția 2018-2019. Ambele partide au fost câștigate de către CSM CSU Oradea și astfel, formația pregătită de Cristian Achim este favorită la titlu.

În ciuda faptului că urmează două meciuri în Arena Antonio Alexe, din Oradea, oficialii lui BC CSU Sibiu nu și-au pierdut speranța. De aceea, aceștia au decis să înceapă punerea în vânzare a biletelor pentru duelul decisiv, care ar urma să aibă loc în 7 iunie. Conform paginii oficiale de Facebook, acest gest ar transmite un „mesaj puternic de unitate și credință”. Iată comunicatul oficial:

BC CSU Sibiu este condusă cu 2-0 în Final Ligii Naționale, după două meciuri strânse, pierdute la două puncte fiecare. Se joacă după sistemul ”cel mai bun din 5 partide” sau, mai bine zis, primul la 3 victorii.

Echipa noastră a reușit deja cel mai bun sezon din ultimii 20 de ani. Am cucerit Cupa României, în fața Oradei, iar acum jucăm o Finală pentru care s-a muncit tot sezonul. Vom face tot ce ne stă în putere să o câștigăm, readucând-o acasă, la Sibiu, pentru un meci 5 decisiv.
Nu va fi ușor! Nu are cum să fie! Dar primul lucru este să credem, iar noi o facem cu tărie! Așadar, de astăzi punem în vânzare biletele pentru meciul 5, care este programat pe 7 iunie, în Sala Transilvania, la o oră pe care o vom ști ulterior.

Cine crede în CSU? Cine merge cu noi până la capăt? Putem fi sold-out pentru un meci decisiv, ACUM când seria înclină în favoarea Oradei? Este momentul să transmitem împreună un mesaj puternic de unitate și credință! Jucătorilor, antrenorilor, întregului oraș, Oradei, întregii țări și sportului românesc prin ceea ce CSU înseamnă de fapt: o relație unică între fani și echipă!

Important. Dacă în ciuda eforturilor noastre Oradea va fi mai bună iar seria se va termina la ei acasă, atunci BC CSU Sibiu le oferă celor care vor cumpăra bilete pentru meciul 5 trei variante:
1. Își pot recupera integral banii plătiți pe bilet, venind la sediul clubului (strada Rennes, nr 2) cu tichetul și actul de identitate.
2. Pot dona banii printr-un formular care îi va aștepta tot la sediul clubului către proiectul dedicat construirii unei statui în memoria fostului nostru căpitan, Elemer Tordai.

 3. Pot participa în baza biletului la un eveniment special pe care îi vom organiza pentru suporteri în cazul în care nu vom ajunge la meciul 5. Fanii vor putea juca un meci împotriva jucătorilor antrenați de Dan Fleșeriu și se vor înscrie la o tombolă cu premii.

Rămânem ”Toți Pentru Unul, 1 Pentru Toți”, mai uniți ca niciodată, mai motivați ca oricând! Visul Sibiului este și visul nostru și vom face tot ce ține de noi pentru a-l îndeplini! Așadar... cine crede în meciul 5?!

Conform acestei postări, dacă finala se va termina la Oradea, cei ce și-au cumpărat bilet vor avea trei opțiuni: să își recupereze banii, să îi doneze pentru construirea unei statui dedicate lui Elemer Tordai, fostul căpitan al lui BC CSU Sibiu, sau să participe la un eveniment special.

Meciul 3 este programat duminică, 2 iunie, de la ora 19:00, în Arena Antonio Alexe, în timp ce meciul 4, dacă este cazul, ar avea loc marți, 4 iunie, tot de la ora 19:00. Reamintim că, în acest moment, CSM CSU Oradea conduce cu 2-0.

*foto: Dragoș Dumitru/BC CSU Sibiu - Facebook

15 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    faina
    initiativa
    si mai tare ar fi daca chiar ar face sold out
    aici e tot georgescu, cand ii de laudat, laudam, nu-i problema :)

    cu 4 ani în urmă (01.06.2019) Raspunde
  • BC CSU Sibiu Marius_M :

    Excelent
    No haideți, cu toții la Oradea mâine sa facem posibil meciul 4. Și meciul 5. Și titlul!

    cu 4 ani în urmă (01.06.2019) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca raress23 :

    Va imbatati cu apa rece
    Oradea nu va pierde doua meciuri consecutiv. Sa fie baschet fără memorii!

    cu 4 ani în urmă (01.06.2019) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Dario :

    Culmea
    Voi chiar sunteti penibili! Va maturam cu voi parchetu duminica! Voi numa sa mergeti la meciul 5 si cantati: Acolo este tara mea :)))))))))))

    cu 4 ani în urmă (01.06.2019)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      Singurul penibil de aici
      esti tu. E greu pentru tine sa intelegi mesajul transmis de aceasta actiune pentru ca ar trebui sa ai un iq ceva mai ridicat pentru acest lucru si la tine nu e cazul.

      cu 4 ani în urmă (01.06.2019)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea Dario :

    JCN
    Chiar sunteti penibili! Du-te cu turma ta la FRB la cersit,poate castigati atunci si voi un meci, ca pe teren nu aveti nicio sansa!Nu stiti sa pierdeti cu demnitate!
    HUUU CSU Georgescu Asehotii Sibiu!

    cu 4 ani în urmă (01.06.2019)
    • BC CSU Sibiu @lexCSU:

      Vai steaua ta
      Bai baiatule, nu stiu cine ti-a facut contul pe site (singur nu cred ca ai fi in stare), dar mare greseala a facut. Media coeficientului de inteligenta de pe acest site scade sub jumatate atunci cand apari tu. E ultimul mesaj prin care te-am bagat in seama.

      cu 4 ani în urmă (01.06.2019)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea Dario :

    @lexCSU
    Eu zic sa nu mai faceti deplasarea degeaba duminica! Acolo este tara voastra :)))))))))))

    cu 4 ani în urmă (01.06.2019) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    Sibiu
    Foarte faina ideea, asta da! De data asta felicitări conducerii!
    Chiar dacă este evident ca nu se va ajunge la acel meci 5, este o chestie simbolica faina pe care echipa de baschet și mai ales suporterii de acolo o merita. Bravo!

    cu 4 ani în urmă (01.06.2019) Raspunde
  • BC CSU Sibiu Mihai1988 :

    Psd-isti
    Ca si in politica, cu unii nu ai cum sa ai convingi rational despre ceva, sau sunt asa de blocati ca nu vad altceva decat de vor ei. Ce sa zic, nu poti incerca fair play cu asemenea oameni, mai ales online. Sau poate unii comenteaza aici doar sa ai bage cineva in seama sau cine stie chiar le place sa se certe.

    cu 4 ani în urmă (01.06.2019) Raspunde
  • CSM CSU Oradea antiadrian.or :

    Cum naiba
    Nu e banat dario? Ca membru in galeria leii rosii nu cunosc nici un oradean cu asemenea apucaturi! Total baschet banati acest individ care aprinde scantei de scandal din nimic.
    Pe calea asta rog suporterii sibieni sa nu se lase provocati dar sa nici nu provoace la meciul de maine. Sa fie baschet!

    cu 4 ani în urmă (01.06.2019)
    • BC CSU Sibiu totalCSU:

      @antiadrian.or
      Respect. Si eu ma intrebam acelasi lucru. Probabil ca este lasat intentionat sa "invioreze" atmosfera. Cred ca cel mai bine ar fi sa nu "mergem dupa fenta" si sa-l ignoram pur si simplu. Si mai ales sa nu lasam sa ne influenteze acest populism ieftin si steril atit in postarile de pe forum (vezi comentarii de la articolele din ultimul timp) cat mai ales in salile de baschet (alea putine umplute de suporteri care au mai ramas). Si cel mai bun sa castige.

      cu 4 ani în urmă (02.06.2019)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea Dario :

    antiadrian.or
    O sa vezi tu astazi pe Georgescu si turma lui si o sa-ti pare rau ce ai scris! FORZA ORADEA!

    cu 4 ani în urmă (02.06.2019)
    • CSM CSU Oradea north.finder:

      @Dario
      Du-te si te culca, esti prea obosit si nu o sa poti vedea meciul diseara.

      cu 4 ani în urmă (02.06.2019)
    Raspunde
  • HannyKarana :

    Fantastic
    E sold out. Chiar dacă nu o sa se ajunga la meciul 5, susținerea pentru echipa este la cote mari.

    cu 4 ani în urmă (03.06.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!