Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC CSU Sibiu anunță trei noi transferuri!

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
13.07.2016

BC CSU Sibiu a anunțat astăzi trei transferuri. Trei noi jucători se vor alătura echipei lui Dan Fleșeriu în sezonul 2016/2017, fiind vorba despre Marcel Kawika Davis, Cedruck Lanier Turman jr. și Mirel Dragoste. Amintim că Total Baschet a scris de curând despre transferul baschetbalistului român la formația galben-albastră. 

După ce Tincu, Lalovic și Mijajlovic și-au prelungit înțelegerile și pentru sezonul 2016/2017 cu BC CSU Sibiu, iar Bogdan Popescu s-a alăturat clubului sibian, Mirel Claudiu Dragoste, Cedrick Lanier Turman jr și Marcel Kawika Davis vor face parte din echipa condusă de Dan Fleșeriu. 

Mirel Claudiu Dragoste a evoluat în sezonul precedent la echipa din Mediaș și și-a petrecut junioratul la U-Mobitelco Cluj. În vârstă de 21 de ani, baschetbalistul măsoară 1,80 m și este fundaș.

Ceilalți doi noi componenți ai echipei au cetățenia americană și sunt la primul lor contract în Europa. 

Marcel Kawika Davis are 22 de ani și vine la Sibiu după ce a evoluat în NCAA în tricoul celor de la Utah Valley. Fundașul măsoară 1.88 iar în sezonul precedent a acumulat mediii de 14,4 puncte, 5,6 recuperări, 5,1 pase decisive. 

Cedrick Lanier Turman jr. este născut pe 11 ianuarie 1995, măsoară 2,06 m și a jucat în ultimii doi ani la echipa Florida Atlantic din NCAA. Turman este pivot iar în ultimul sezon a acumulat medii statistice de 9,9 puncte și 7 recuperări.

Lotul lui CSU Sibiu se va reuni pentru pregătiri în 1 august. 



Foto: CSU Sibiu

2 comentarii la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    ulciorul nu merde de multe ori...
    Nu vreau sa fiu rautacios dar nu imi place strategia asta. Aduc genu de jucatori din NCAA, ii baga la turnee sa vada ce e de capul lor, isi dau seama ca din 5-6 doar 1-2 sunt decenti si apoi transfera jucatori calumea. Anul trecut au schimbat 3-4 (Lalovic, Harison, Igor, Guidry), anul acesta iar la fel? Cat sa mearga? Pe bune, a trecut perioada cand adunam toti americanii de mana a 2-a si ii aduceam aici.

    cu 7 ani în urmă (13.07.2016)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      csu
      Discuția e mai amplă:
      - conducerea asta nu e în stare să adune un buget decent.
      - cu bugetul ăsta aduci sârbi relativ ok si ieftin, dar cu experiență în campionatul nostru.
      - români ce mai prinzi: tinerei fără sanse pe la alte echipe sau bătrânei în ultimul an
      - iar de restul, cum ai zis, americani din NCAA, iar aici e 6 din 49, de aia îi si schimba după Tordai pe cei mai subțiri. Hai ca anul trecut Hardy a fost o perlă. Problema e ca de la an la an, si pe YouTube e tot mai vrei sa-i găsești.
      Bugetul va fi anul asta fără Atlasib, undeva la 200-250 k. Găsește tu o strategie mai bună si sunt gata să o imbratisez. Ne vom bate din noi cu voi si cu alții în mediocritate, undeva la locurile 7-10.
      Hai noroc.

      cu 7 ani în urmă (13.07.2016)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!