Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC CSU Sibiu joacă acasă cu BCM U Pitești în etapa a 6-a din Top 6

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
13.04.2018

BC CSU Sibiu și BCM U Pitești se întâlnesc pentru ultima dată în actualul sezon regulat al Ligii Naționale de Baschet Masculin. Partida dintre cele două combatante contează pentru etapă a 6-a din Top 6 și este programată sâmbătă, 14 aprilie, de la ora 18:00 la Sala Transilvania din Sibiu.

Liderul din Liga Națională de Baschet Masculin revine pe teren propriu după ce a suferit o înfrângere destul de drastică pe terenul rivalei de la U BT Cluj-Napoca, scor 81-71. BCM U Pitești a pierdut la rândul ei în etapa precedentă, 84-79, în fața celor de la BC SCM Timișoara, chiar în propriul fief.

Tyler Laser, principalul marcator din acest sezon al lui BC CSU Sibiu, și-a pierdut tirul de la distanță în ultimele trei partide jucate. Fundașul american a marcat un singur coș de 3 puncte din 10 încercări în precedentele trei jocuri cu CSM CSU Oradea, BC SCM Timișoara și U BT Cluj-Napoca. Nici restul elevilor lui Dan Fleșeriu nu au excelat la acest capitol, iar BC CSU Sibiu a înscris doar 12 coșuri din 56 încercări, pentru un procentaj de doar 21.4%.

De partea cealată, BCM U Pitești se confruntă cu reale probleme de efectiv. Matti Nuttinen, Titus Nicoară și Jonathan Person sunt accidentați și nu au evoluat în ultimele jocuri. Jucătorul finlandez de la Pitești a fost pe bancă și chiar s-a încălzit înaintea meciului cu BC SCM Timișoara și ar putea reveni pe parchet la meciul de la Sibiu.

În acest sezon, BC CSU Sibiu și BCM U Pitești s-au mai întâlnit în trei rânduri, iar echipa de pe Cibin are 2-1 până acum. Piteștenii au câștigat primul duel direct din acest sezon cu sibienii, scor 79-78, după care „galben-albaștrii” au câștigat cu 79-71 și 98-81.

Partida de sâmbătă, 14 aprilie, dintre BC CSU Sibiu și BCM U Pitești va putea fi urmărită în direct pe canalul de youtube al FRB TV.

foto: BC CSU Sibiu (facebook)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!