Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC CSU Sibiu, meci dificil pe teren propriu cu CSM CSU Oradea

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
20.04.2018

BC CSU Sibiu primește vizita lui CSM CSU Oradea în etapa a 8-a din Top 6. Partida este programată sâmbătă, 21 aprilie, cu începere de ora 17:50 la Sala Transilvania din Sibiu.

Echipa lui Dan Fleșeriu încearcă să-și continue seria de invincibilitate de pe teren propriu. Sibienii au 14 victorii în propria arenă. Liderul la zi din Liga Națională de Baschet Masculin a avut probleme însă în deplasare în ultima perioadă, acolo unde a pierdut ultimele trei partide jucate.

CSM CSU Oradea vine la Sibiu cu un moral bun după victoria de la Pitești. Trupa bihoreană a reușit o revnire spectaculoasă în Trivale și a reușit să se impună după o repriză de prelungire. Martin Zeno, revenit după accidentare, pare să fi revenit și la forma care l-a consacrat în țara noastră, după ce a reușit la 28 de puncte, 7 pase decisive și 6 recuperări.

În acest sezon CSM CSU Oradea a administrat lui BC CSU Sibiu cel mai dur eșec. În meciul tur din Top 6, echipa lui Cristian Achim a reușit să se impună cu un categoric 104-78. CSM CSU Oradea este singura echipă care a reușit să marcheze Sibiului peste 100 de puncte în actuala stagiune.

Joc cu implicații importante în clasament. BC CSU Sibiu este în continuare lider în clasament cu 22 de victorii și 7 înfrângeri. CSM CSU Oradea se află pe poziția a 4-a cu doar două înfrângeri mai mult, 20 de victorii și 9 înfrângeri. O victrorie a bihorenilor ar arunca în aer lupta pentru prima poziție la finalul sezonului regulat din LNBM, U BT Cluj-Napoca și CSM Steaua EximBank fiind echipele care completează podiumul, clujenii cu 21 de victorii și 8 înfrângeri iar militarii cu același record ca orădenii.

Partida dintre BC CSU Sibiu și CSM CSU Oradea va putea fi urmărită în direct la Digi Sport.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!