Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC CSU Sibiu merge la Craiova pentru a-și consolida prima poziție în clasament

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
06.03.2018

Etapa cu numărul 19 a sezonului regulat din Liga Națională de Baschet Masculin programează în Bănie partida dintre SCM U Craiova și BC CSU Sibiu. Partida va demara miercuri, 7 martie, de ora 19:00 și va pune fața în față o echipă care luptă pentru accederea în Top 6 și o formație care încearcă să-și consolideze poziția de lider.

SCM U Craiova este din nou condusă de pe banca de Rami Hadar. Antrenorul israelian a avut probleme cu viza de ședere în România și a revenit după o lungă absență la meciul cu Dinamo București, câștigat clar în weekend cu scorul de 117-54. Pentru olteni au debutat și noile achiziții, Sebastian Ionescu și Ivan Mikulic. Ultimul dintre ei a venit pentru acoperi plecarea lui Goran Martinic, cel care a decis să-și continue cariera în Ungaria.

BC CSU Sibiu a avut o partidă dificilă în etapa trecută pe teren propriu cu Phoenix Galați. Elevii lui Dan Fleșeriu au avut nevoie de un run de 17-0 în sfertul patru, pentru a se impune la final cu scorul de93-85. După rezultatul cu Phoenix, BC CSU Sibiu a preluat șefia în clasamentul Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Partida tur dintre BC CSU Sibiu și SCM U Craiova a fost prima fără Rami Hadar pe banca oltenilor. Sibienii nu au avut atunci niciun fel de problemă și s-au impus cu scorul de 108-90. Laser, Pratt și Popescu au fost senzaționali pentru sibieni în acel joc, iar replica venită de la Martinic și Siriscevic nu a fost suficientă.

SCM U Craiova și BC CSU Sibiu s-au întâlnit de 22 de ori din 2008 până în prezent. Formația sibiană are bilanț pozitiv cu 13 victorii și 9 înfrângeri.

Jocul dintre SCM U Craiova și BC CSU Sibiu poate fi urmărită în direct la Digi Sport.

foto: Ana-Maria Mătușoiu

2 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova freeboy :

    meci
    Sper sa facem un meci bun si sa ne luam revansa in fata celor de la Sibiu si sa credem in continuare in echipa noastra in incercarea lor de a prinde pe ultima suta de metri top 6

    cu 6 ani în urmă (06.03.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    NICIO SANSA !!!!!
    Sibiul nu are nicio sansa in meciul deastazi impotriva echipei cu cea mai tare banca tehnica din tara:
    - RAMI - antrenorul venit din EUROLIGA sa transforme baschetul craiovean
    - DAN IOAN - antrenorul secund cu diplome de nu mai incap in valiza (la toate domeniile, toate materiile etc)
    - GARLEANU - cel mai bun antrenor secund care raspunde de moralul jucatorilor !!!!!!!!
    - si nu in ultimul rand MANAGERUL (sau dupa ultimele actualizari) ANTRENOR CO-ORDONATOR - MARIUS TOMA ce reuseste performante uluitoare in transferuri de senzatie. A se vedea nu mai departe de ultimul transfer realizat!!!!!
    P.S. - apropo daca ii dam o harta a Bosniei lui Tomita nu stie sa ne arate unde este localitatea de unde l-a adus pe ultimul transferat la Craiova (Siroki Primorka este o localitate cu o populatie mai mica decat a Medgidiei). Si totusi Tomita a gasit-o , a gasit acolo un jucator "extraordinar"si l-a adus.
    Asa manager mai rar !!!!!!!

    cu 6 ani în urmă (07.03.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!