Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC CSU Sibiu rămâne neînvinsă pe teren propriu

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
07.04.2018

BC CSU Sibiu își continuă seria de invincibilitate de pe teren propriu. În etapa a 4-a din Top 6, echipa pregătită de Dan Fleșeriu a reușit o victorie în fața celor BC SCM Timișoara, scor 74-64.

Echipele de start:

Sibiu: Laser, Dragoste, Pratt, Popescu, Cooper.
Timișoara: Gheorghe, Jeremic, Burgess, Komatina, Drăgușin.

Formația sibiană a avut un start lansat de meci și a pus pe tabelă 15 puncte fără să primească vreunul. Igor Mijajlovic a deblocat echipa vizitatoare cu un coș de 3 puncte după aproape 5 minute scurse din meci. Primul sfert a rămas la îndemâna gazdelor, iar pe final Diaz și Jeremic au mai strâns ecartul, 21-9. Rolurile s-au inversat în actul secund și Timișoara venea la o singură posesie în spatele adversarului. Radu Paliciuc cu o triplă readucea entuziasmul în tribune. Prima repriză avea să se termine însă la egalitate, scor 31-31. După revinerea de la cabine, Sibiul a avut din nou un start ca din pușcă și a reușit un run 12-0. Oaspeții nu au capitulat și înaintea actului decisiv diferența era de doar o posesie, 52-49. În actul decisiv, după jumătatea acestuia, Laser și Pratt și-au dus echipa la plus 10. Timișoara a încercat să revină încă o dată, dar nu a mai avut forța necesară și astfel BC CSU Sibiu a câștigat la final cu scorul de 74-64.

În acest joc ambele echipe au suferit la capitolul aruncărilor de la distanță. BC CSU Sibiu a marcat 5/21 pentru un procentaj de 24%, în timp ce oaspeții doar 2/20 pentru un  procentaj 10%. Titularii lui Tudor Costescu au avut o prestație ștearsă și au marcat doar 12 puncte, în timp ce rezervele au înscris 52 puncte. La Sibiu titularii au marcat 53 de puncte, iar rezervele 21.

Tyler Laser a fost cel mai bun jucător al partidei cu 23 de puncte, 2 recuperări și 2 pase decisive. Monyea Pratt a totalizat 12 puncte, 6 recuperări și 3 pase decisive. Chris Cooper a avut o prestație eficientă cu 9 puncte, 8 recuperări, 2 pase decisive și 2 capace.

Adrian Diaz a reușit la Sibiu un double-double impresionant, 20 de puncte și 10 recuperări. Igor Mijajlovic a avut în fața fostei echipe 16 puncte, iar Octavian Popa Calotă 13.

foto: Cristian Cojocariu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!