Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC CSU Sibiu se desparte de Wilhelm Brosser

Andreea Vlase

Andreea Vlase
29.06.2019

BC CSU Sibiu se desparte de Wilhelm Brosser

BC CSU Sibiu a anunțat o primă despărțire în această vară. Wilhelm Brosser nu continuă alături de formația pregătită de Dan Fleșeriu. Venit de la U-BT Cluj, Brosser a jucat în 45 de meciuri din campionat în două sezoane la galben-albaștri. Extrema nu se mai încadrează la regula U23 pentru stagiunea următoare.

Câștigătoarea Cupei României a anunțat despărțirea de Wilhelm Brosser prin intermediul paginii de facebook.

Wilhelm Brosser s-a alăturat formației sibiene în 2017. În primul său sezon alături de „vulturi” a bifat 25 de meciuri în Liga Națională, cu cea mai mare medie de minute pentru el în campionat, 8:45. A avut 2,4 puncte pe meci, 0,7 recuperări, 0,7 pase decisive, cu 1,8 eficiență. În a doua stagiune alături de sibieni a intrat în 20 de meciuri de campionat, cu medii de 1,1 puncte, 0,8 recuperări și 0,4 assist-uri, cu 0,8 eficiență în 6:23 minute. În aceste sezoane s-a încadrat la regula U23, dar depășește vârsta începând din stagiunea următoare.

Alături de formația pregătită de Dan Fleșeriu a câștigat Cupa României în acest sezon și a fost pe doi în campionat. Extrema de 2 metri a mai jucat în Liga Națională la U-BT Cluj în perioada 2014-2017. În ultimul sezon alături de alb-negri și-a trecut în palmares eventul.

*foto: Sebastian Marcovici

6 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu underCat :

    intarim banca
    chiar daca nu se stie inlocuitorul, e un semn ca incercam sa umplem toate pozitiile cu mai multa valoare. Bafta lui Wilhem pe mai departe.

    cu 4 ani în urmă (29.06.2019) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    un Jules Verne modern
    ar scrie romanul " Pensionar la 23 ani ". Cam asta va fi urmarea "intleptei" masuri a FRB. Urmeaza Muresan, Vida ( de la U-BT), si altii ca ei de la alte echipe, care dupa 23 de ani probabil se vor apuca de altele ( streetball, poker, de ce nu studii superioare). In loc sa crestem si sa ne dezvoltam natural ( cresterea bazei de selectie, specializarea antrenorilor, competitii juvenile internationale ) noi reinventam apa calda si mersul pe jos.[regula sfertului obligatoariu poate era suficienta]. Cei care au valoare se impun si fara ajutorul FRB, vezi Bobe, Tohatan, Diculescu si Kuti. Ceilalti probabil se vor regasi in Liga inferioara . Mai grav este ca din cauza acestei regului U23 alti jucatori relativ buni se lasa de performanta ( vezi Dani Popescu ) sau se chinuie sa-si gaseasaca echipa ( vezi Mandache). Pentru nationala probabil va trebui sa apelam la copiii crescuti prin strainataturi, iar cind vor fi bugete posibil sa-i atragem si la cluburi.
    P.S. Pentru cei mai putin familiarizati - Jules Verne, scriitor celebru autor printre altele al romanului : " Capitan la 15 ani ".

    cu 4 ani în urmă (30.06.2019)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer:

      Re:
      De acord 100%. Și mai ales refuz sa cred ca altcineva mai cu greutate decât nou doi nu realizează asta sa încerce sa schimbe ceva.

      cu 4 ani în urmă (30.06.2019)
    • BC CSU Sibiu Hermannstadt:

      Hai ca exagerări!
      La cat de ,,talentat" si ,,muncitor" băiatu asta, daca nu era regulă U23 era pensionat de la 18 ani daca nu chiar de la 15☹
      I s-au dat șanse, trebuia sa profite de ele, dar are numai avioane în cap!
      Nu avea viitor de baschetbalist si daca puneau ăștia regula U35😀

      cu 4 ani în urmă (30.06.2019)
    • BC CSU Sibiu RG3:

      .
      Hater mai esti. Nu sunt sigur, dar cred ca el practica mai mult baschetul de placere. Nu cred ca e cazul sa fii asa critic cu el.

      cu 4 ani în urmă (30.06.2019)
    • BC CSU Sibiu Hermannstadt:

      Păi asta era si ideea
      Sa practice in continuare baschet doar din placere👍

      cu 4 ani în urmă (30.06.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!