Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC CSU Sibiu se impune din nou în fața lui CSO Voluntari

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
22.02.2019

csu sibiu voluntari

BC CSU Sibiu a câștigat și al doilea joc amical desfășurat pe teren propriu în fața lui CSO Voluntari. Față de prima partidă, scorul a fost mai strâns în partida desfășurată astăzi, 22 februarie, iar învigătoare a fost tot echipa antrenată de Dan Fleșeriu cu scorul de 88-77.

Justas Tamulis a fost principalul marcator al partidei cu 21 de puncte, lângă care a adăugat 5 pase decisive și 2 recuperări. Isaiah Philmore a contribuit cu 18 puncte în doar 17 minute petrecute pe parchet, în timp ce Kevin Hardy a terminat cu 11 puncte și 3 recuperări.

Goran Martinic a fost din nou principalul artizan al oaspeților, cu 18 puncte, 4 pase decisive și 3 recuperări.  Svatozar Popovic a marcat 12 puncte iar Mario Lazăr 10.

În prima partidă amicală jucată de cele două combatante, BC CSU Sibiu s-a impus scorul de 94-76, cu Chris Cooper și Kevin Hardy în prim plan.â

Pentru formația sibiană, Daniel Ewing Jr. nu a evoluat, după ce a făcut de puțin timp joncțiunea cu lotul antrenat de Dan Fleșeriu.

*foto: facebook CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!