Stiri Liga I Masculin

BC Miercurea Ciuc primește vizita echipei WOP Arad

Radu Bărăian

Radu Bărăian
13.12.2013

Liderul primei serii din Liga I, BC Miercurea Ciuc, primește în propriul fief vizita formației West Olympia Phoenix LPS Arad, sâmbătă, 14 decembrie, începând cu ora 16.00.

Harghitenii sunt ca și calificați în faza următoare a ligii secunde, ocupând prima poziție în grupă, cu 9 victorii din 9 meciuri și un coșaveraj de 787 de puncte marcate, respectiv 547 primite.

În etapa precedentă, elevii pregătiți de Lászlófy Botond s-au impus în derby-ul seriei, împotriva celor de la U Cluj, scor 69-64.

Gruparea din Arad a fost învinsă etapa trecută pe teren propriu de BC Timba 2 Timișoara, scor 66-76, ajungând la un număr de 5 partide piedute și 4 câștigate. Baschetbaliștii de la WOP sunt pe locul 4 în Seria A, cu 13 puncte acumulate și un coșaveraj de 609-605.

Partida tur dintre cele două combatante s-a terminat cu victoria ciucanilor, la 23 de puncte diferență, 80-57.

*Foto: www.csikikosar.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!