Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș are la dispoziție două meciuri pe teren propriu pentru a avansa în finala LNBM

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
10.05.2016

BC Mureș Târgu Mureș mai are nevoie de o singură victorie pentru a se califica în finala Ligii Naționale de Baschet Masculin. După ce au câștigat ambele meciuri de la București în fața Stelei CSM EximBank, mureșenii mai au nevoie de o victorie pentru a avansa în ultimul act al competiției. BC Mureș are prima șansă de a închide seria în propriul fief miercuri, 11 mai, cu începere de la 18:00. În caz contrar mureșenii vor mai avea o șansă vineri, 13 mai.

BC Mureș a câștigat primul meci al seriei cu Steaua destul de clar, cu scorul de 90-71, iar pe cel de-al doilea și l-au adjudecat cu scorul de 78-66, grație unui sfert patru excelent. Elevii lui Szaszgaspar Barnabas au profitat de ineficiența steliștilor din spatele semicercului de la 3 puncte. În partida a doua Marinovic și compania au marcat doar coșuri de la mare distanță din 20 de încercări.

Steaua CSM EximBank nu s-a putut baza pe aportul lui Nikola Malesevic în meciul secund cu BC Mureș. Sârbul a avut ceva probleme medicale dar este așteptat să revină în angrenajul echipei lui Claudiu Fometescu pentru meciul 3 al seriei din semifinale.

BC Mureș are șansa pentru al doilea an consecutiv să elimine pe Steaua CSM EximBank din semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin. În sezonul trecut, mureșenii cu câștigat seria cu scorul general de 3-0.

Meciul al treilea al semifinalei va fi arbitrat de o brigadă formată din Alexandru Grigoraș, Alexandru Olaru și Bogdan Podar.

Partida dintre BC Mureș și Steaua CSM EximBank va putea fi urmărită în direct la Digi Sport.

foto: sportpictures.eu

3 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Dan C :

    ?
    Daca Muresul castiga va avea avantajul terenului in finala?

    cu 7 ani în urmă (10.05.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe justplay :

    Nu
    Daca Muresul câștigă,isi păstrează locul de la finalul campionatului.
    Va juca primele doua meciuri din finală in deplasare.

    cu 7 ani în urmă (10.05.2016) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    Nu....continuare
    .....stuatie cu care tigrii sunt oricum obisnuiti deja deoarece si anul trecut au fost in aceasi situatie. Important este sa isi vada de treaba, sa pregateasca fiecare meci cu seriozitate & profesionalism si sa dea totul pe teren, in rest: fie ca cei mai buni sa castige.

    cu 7 ani în urmă (11.05.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!