Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureş - BCM U Piteşti, start în play-off

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
24.04.2014

Play-off LNBM

Sferturi

Sala Sporturilor Târgu Mureş

 0-0 Fișa meciului 0-0

Start în partidele din play-off-ul campionatului. Locul 3 din sezon, BC Mureş Târgu-Mureş s-a împerecheat cu locul 6, poziţie ocupată de către BCM U Piteşti. La prima vedere, cele două întâlniri par a fi unele deschise oricărui rezultat şi oricărei calificări. Startul jocurilor se vor da vineri de la ora 19:00 şi sâmbătă de la ora 18:00.

Două echipe puternice, unite, cu un joc în mare parte spectaculos, şi care pierd foarte greu. Aşa au arătat că sunt atât BC Mureş, cât şi BCM U Piteşti în acest sezon, în special acasă. În întâlnirile directe, a fost 2 la 0 pentru piteşteni. BCM U s-a impus în jocurile cu Târgu Mureş atât acasă, cât şi afară.

Târgu Mureş pare că porneşte cu şansa I în aceste meciuri ale sferturilor. Cel puţin din calculul următor. Două jocuri acasă, două în deplasare, şi unul iară acasă. Însă, în duelurile formaţiilor din Liga Naţională, până acum s-a demonstrat faptul că se poate întâmpla orice.

Gazdele primelor două partide, Târgu Mureş sunt cel puţin... mai odihnite. Mureşenii au privit din faţa ecranului duelurile din Final Four-ul Cupei României, şi s-au pregătit cât mai bine pentru a pune la respect pe BCM U Piteşti. Totul se va decide însă doar în arena de joc. Iar dacă Târgu Mureş va triumfa în primele două dueluri de acasă, va lua şi un start spre calificare în fază următoare a play-off-ului de campionat.

BCM U Piteşti în schimb vine după jocuri. Echipa lui Hristu Şapera a evoluat în Final Four-ul Cupei României. Piteştenii au dat totul în semifinala cu CSM Oradea, meci cedat în prelungiri, iar apoi au avut de înfruntat şi pe CSU Ploieşti. Aici, piteştenii au evoluat mai mult cu baschetbaliştii români, şi din cauza modului în care se prezenta parchetul de joc.

Duelul Târgu Mureş vs BCM U Piteşti va fi unul urmărit cu sufletul la gură de către toată lumea. Iar cine va greşi mai puţin la primele două jocuri, va avea şi atuurile de partea sa la următoarele două întâlniri ce vor avea loc în Piteşti.

Meciurile vor fi transime în direct pe site-ul www.scmpitesti.ro.

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!