Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș încearcă să termine seria cu CSM în meciul 3

Noémi Csiki

Noémi Csiki
19.04.2013

Arena de Baschet

 sâmbătă, 20 aprilie

ora 18:00

 2 Fișa meciului  0

Seria dintre BC Mureș și CSM București se reia de la scorul de 2-0 pentru mureșeni, după primele meciuri jucate la Tîrgu Mureș.

Prima victorie a tigrilor a fost incontestabilă, la o diferență de peste 20 de puncte, dar în a doua partidă au avut emoții. Ei au încheiat meciul numărul doi cu un avantaj de doar 3 puncte. Deși la urmă diferența de pe tabelă nu mai contează, CSM a arătat că nu este o pradă atât de ușoară încât o arată poziția din clasamentul de la sfârștiul sezonului regulat.

În meciul al treilea, ei vor beneficia și de avantajul terenului propriu. În schimb, BC Mureș vine după câteva zile de odihnă, ceea ce poate însemna eficiență sporită în apărare, dar și precizie în atac. 

Aparent, niciuna dintre adversare nu va avea jucători indisponibili, deși este posibil ca Liviu Dumitru să nu fie încă refăcut 100%, dar conform antrenorului Sekulovic, căpitanul mureșenilor va putea juca. De asemenea, tehnicianul va trebui să decidă care dintre cei șapte străini va lipsi din rotație. În primele două meciuri, acesta a fost Navickas.

Meciul 3 începe sâmbătă la ora 18:00 la Arena de Baschet și va fi arbitrat de Marius Ciulin, Mircea Șerban și Sefer Bedir, iar comisarul delegat de FRB va fi Florin Băloșescu. În cazul în care CSM reușește victoria, meciul 4 se va juca duminică, 21 aprilie, în aceeași locație.

Meciul (sau meciurile) dintre CSM București și BC Mureș nu vor fi transmis(e) în direct.

5 comentarii la aceasta stire:
  • Gicuta :

    Intrebari cu raspuns!
    Ce credeti ca ar putea sa scoata din letargie jucatorii de la csm? Nimic! Ce asteptari au jucatorii de la csm? Nimic! Deci ce vor face la urmatorul meci? Ce au facut in return. Nimic! De ce? Pentru ca sunt praf!

    cu 11 ani în urmă (19.04.2013) Raspunde
  • Gicuta :

    Intrebare cu raspuns!
    Ce vor face muresenii? Ii vor bate clar!!!!!!

    cu 11 ani în urmă (19.04.2013) Raspunde
  • Gicuta :

    Intrebare cu raspuns!
    Ce vor face muresenii? Ii vor bate clar!!!!!!

    cu 11 ani în urmă (19.04.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @Gicuta
    Dar de ce de trei ori? Nu era mai simplu un singur post?

    cu 11 ani în urmă (19.04.2013) Raspunde
  • Gicuta :

    @hell
    Mai trebuie sa spun ca de bucurie! Deja vad: 3-0, 3-0, 3-0.......

    cu 11 ani în urmă (19.04.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!