Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș încheie sezonul regulat cu o victorie clară

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
05.04.2017

BC Mureș a obținut o victorie clară pe terenul lui Dinamo București în ultimul joc din sezonul regulat al Ligii Naționale de Baschet – ediția 2016-2017.

Formația vizitatoare a început în forță partida din capitală și după primul sfert își creea un avantaj de 9 puncte. Replica trupei lui Eugen Ilie a venit în actul secund, iar gazdele intrau la cabine cu un deficit de doar 2 puncte, 31-33, după un parțial de 20-13. După pauză, „tigrii” au tranșat partida, dominând clar ostilitățile. Elevii lui Szaszgaspar Barnabas au câștigat sfertul trei cu scorul de 19-10, ca în ultima perioadă de joc să înregistreze un parțial de 22-8. Astfel, după 40 de minute de joc BC Mureș s-a impus cu un categoric 74-49 în Sala Dinamo.

Goran Martinic a fost cel mai bun jucător al partidei cu 23 de puncte, 6 pase decisive și 6 recuperări. Alin Borșa s-a remarcat cu 12 puncte, 8 recuperări și 2 pase decisive. BC Mureș și-a rotit tot lotul la acest meci și astfel Dominic Csender a avut șansă să debuteze în actuala ediție a Ligii Naționale.

Danilo Tasic a fost singurul remarcat al formație gazdă cu 13 puncte, 8 recuperări și 3 pase decisive.

BC Mureș a încheiat sezonul regulat pe poziția a 7-a, în timp ce Dinamo a terminat pe 10, ultimul loc al clasamentului, după retragerilor lui CSM Ploiești și BCM Baia Mare.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!