Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș și BC CSU Sibiu se întâlensc luni, 12 martie

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
11.03.2018

Etapa cu numărul  20 din Liga Națională de Baschet Masculin programează jocul dintre BC Mureș și BC CSU Sibiu. Partida este programată luni, 12 martie, cu începere de la ora 20:00 în Sala Sporturilor Târgu Mureș.

BC Mureș a rămas cu un lot de jucători foarte subțire, format numai din jucători români. În acest condiții, formația din „junglă” pare să nu mai poată emite pretenții în Liga Națională de Baschet Masulin, iar în etapa trecută a pierdut mai mult decât categoric, cu scorul de 111-60 pe terenul lui BCM U Pitești.

De partea cealaltă, BC CSU Sibiu luptă pentru prima poziție în LNBM la finalul primei faze din sezonul regulat. Formația de pe Cibin are o serie de trei meciuri în deplasare cu echipe mai slab cotate, iar această serie începe la Târgu Mureș.

În partida tur, jucată în Sala Transilvania, BC CSU Sibiu nu a avut mari emoții împotriva lui BC Mureș și s-a impus cu scorul de 91-59.

Partida de luni de la Târgu Mureș va fi arbitrată de o brigadă de arbitri formată din Bogdan Podar, Amalia Marchiș și Răzvan Moraru.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!