Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș și CSU Sibiu își vor disputa calificarea în semifinale în meci decisiv

Radu Bărăian

Radu Bărăian
22.04.2017

BC Mureș Târgu Mureș a câștigat meciul 4 din sferturile de finală ale LNBM cu CSU Sibiu, scor final 70-62, și a egalat situația la general, 2-2, trimițând astfel seria în meci decisiv. Partida decisivă pentru calificarea în semifinale se va juca marți, 25 aprilie, în Sala Transilvania din Sibiu. 

Gazdele de la BC Mureș au avut un start curajos de meci împotriva sibienilor, având 14-7 pe tabela de marcaj la jumătatea actului de debut. Totuși, oaspeții au revenit imediat lângă adversari, reușind un parțial de 8-2 până la finele primului sfert. Astfel, după primele 10 minute de joc ale partidei, BC Mureș era în avantaj pe tabela de marcaj, scor 16-15. Sfertul secund a fost de asemenea unul destul de sărac din punct de vedere al punctelor marcate, însă, cu toate acestea, elevii lui Barnabas Szaszgaspar au izbutit din nou să se desprindă de adversarii din Sibiu. Cea de-a doua secvență a meciului s-a încheiat cu un parițial de 17-13 în favoarea amfitrionilor, aceștia intrând la vestiare cu un avantaj de 5 puncte, 33-28. 

După revenirea de la pauza mare, cele două sfertfinaliste au pus mai mult accentul pe faza defensivă. În cele 10 minute ale sfertului 3, Mureșul și Sibiul au marcat împreună doar 22 de puncte, secvența fiind câștigată de gazde cu 13-9 de BC Mureș. Radovan Markovic a pus capăt sfertului cu un buzzer-beater de la mare distanță, iar alb-albaștri au intrat în decisiv cu un avantaj de 9 puncte în fața echipei vizitatoare, 46-37. Cu un deficit de 9 puncte în fața mureșenilor, oaspeții galben-albaștri erau nevoiți să fie mai agresivi pe faza de atac și mult mai atenți în defensivă. Băieții lui Dan Fleșeriu au anulat în 5 minute ecartul adversarilor, reușind egalarea la 53, moment în care a picat din nou, venind rândul celor de la Baschet Club Mureș să fie în prim-plan, ducându-se în decurs de 4 minute la 10 puncte diferență, scor 65-55. Ultimul minut de joc a fost fără istoric, iar în urma unui parțial de 24-25 în sfertul 4, BC Mureș a câștigat confruntarea cu scorul de 70-62 și trimite seria într-un meci decisiv care se anunță incendiar. 

Pentru BC Mureș în acest meci au marcat LaMarcus Reed 23, Radovan Markovic 15, Goran Martinic 11 (7 pase decisive), Dalibor Djapa 9 (9 recuperări), Szabolcs Santa 6 (8 recuperări), Ernests Kalve 4 (6 recuperări), respectiv Laszlo Lazar 2 (5 recuperări). De cealaltă parte, din lotul lui CSU Sibiu au marcat Chris Cooper 14 (6 recuperări), Bogdan Popescu 12 (5 recuperări), Igor Mijajlovic 12 (5 pase decisive), Boris Lalovic 10, Kevin Hardy 5 (12 recuperări, 7 pase decisive), Radu Paliciuc 5 și Marcel Davis 4. 

Sfertul de finală dintre BC Mureș și CSU Sibiu este singurul ajuns în meci decisiv, după ce restul seriilor s-au terminat în minimul de partide cu victorii de partea celor de la U-BT Cluj, CSM CSU Oradea și Steaua CSM EximBank București. Câștigătoarea partidei de marți de la Sibiu va juca în semifinale împotriva celor de la Steaua. 

*Foto: Toth Csaba

42 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu :

    scurt
    Martinic eficient, Djappa si Santa muncitori si utili, Markovic ... a fost LETAL. In 24 de minute 15 puncte. Dincolo, Mihailovic a arestat aruncarile la cos de 3 si nu i-a intrat deloc. Asa a fost jucat meciul.

    cu 6 ani în urmă (22.04.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Muresul a trecut efectiv peste absolut toate, dar absolut toate impedimentele. Incredibila aceasta echipa, e superb sa vezi toti acesti shooteri de exceptie adunati la un loc si care ofera un baschet placut si pe care uneori nimeni nu il poate opri indiferent de culoarea tricourilor ca sa fiu elegant. Dupa meciul asta in mod clar unora ar trebui sa le crape obrazul daca e sa crape, daca e gros macar sa se inroseasca putin. Martinic a jucat azi exceptional pt echipa, daca cineva se mai indoia de valoarea lui si de faptul ca e un jucator care poate indeplini orice rol, cred ca s-a lamurit...sincer mi-as dori sa il vad la Cluj.
    Markovic e senzational si imi torn cenusa in cap pt ca atunci cand a revenit toti suporterii oradeni plangeau dupa el si eu ziceam ca e oricum terminat...eh, asa jucatori terminati sa tot vezi. Bv Mures indiferent ce se intampla in decisiv, desi daca ar fi sa se intoarca macar jumatate din magarii, nu cred ca decisivul ar avea istoric!

    cu 6 ani în urmă (22.04.2017)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Si sa nu uit...ce aparare!!! Dupa 2 sferturi si 5 min din al treilea daca bn tin minte, Sibiul avea 28 de pct, in conditiile in care Santa a fost titular si omd e baza, iar Djapa sua Kalve jucau cu 3 greseli, absolut incredibil. Dupa aia s-au produs niste extorsiuni ale unor degajamente si s-a mai dat drumul la cosuri...

      cu 6 ani în urmă (22.04.2017)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș Whomever :

    Neutru
    Fiind suporter neutru nu pot sa nu declar ca muresenii astazi au castigat pe merit, chiar daca au fost dezavantajati in cele mai multe cazuri de catre arbitraj. (nu vreau sa intru in detalii, o tara intreaga a vazut intamplarile). Felicitari si echipei sibiene si nu in ultimul rand galeriei sibiene. Sa vedem un meci 5 fair, si cel mai bun sa castige!

    cu 6 ani în urmă (22.04.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    Markovic
    "Maini de pianist" si multa experienta. Oradea a pierdut un jucator foarte important in acest an.

    cu 6 ani în urmă (22.04.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    Bravo Muresului!
    Având ultima șansă azi muresenii au arătat multă determinare, ambiție și daruire! Felicitarile mele! Mă așteptam sincer ca sibienii sa intre montați sa dea lovitura. Aveau de partea lor moralul după meciul 3. Însă au fost lipsiți de atitudine, fara motivatie, de parcă trebuia sa fie mulțumiți doar cu victoria cealaltă. Cred ca se joaca cu focul si poate se ard, aceasta echipa a Muresului a demonstrat ca are 9 vieți. Asta e, sa înceapă pariurile pentru marți!

    cu 6 ani în urmă (22.04.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu mid53 :

    Incredere
    Trebuie sa avem incredereca ne vom califica. Sigur ,nu va fi usor... astazi am fost lipsiti de atitudine. Hai CSU !!!!

    cu 6 ani în urmă (22.04.2017) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș piroskutya :

    arbitraj la exact ce m-am asteptat
    Am fost fueati in toate meciurile, daca nu seria era gata demult. Muresul e peste Sibiu cu 18 puncte fara sa joace la maximul posibilitatilor. Ma astept la macel la ultimul meci, ar fi interesant sa se ceara un expert de la federatia internationala la ultimul meci. Totusi nu vad cum sa bata Sibiul, e evidenta diferenta de valoare.

    cu 6 ani în urmă (22.04.2017) Raspunde
  • tsc_1980 :

    Csm Oradea
    Colegi sibieni, se pare ca locul 2, dupa care ati tanjit atata timp, nu prea va prieste.
    Noroc cu arbitrii, ca altfel era 3-1 pt mureseni azi.
    Succes in meciul cinci muresenilor!

    cu 6 ani în urmă (22.04.2017) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș kdk :

    Da! Ma leg de arbitraj!!!!
    Pur și simplu penibili arbitrii, sa nu îmi zică cineva ca: aceasta e valoarea lor și ca sa greșit în ambele părți!!! Pt ca a fost cu intenție pro Sibiu.În toate cele trei meciuri am fost dezavantajați de arbitrii. Referitor la galeria Sibiului, păcat ca a-ți venit în asa număr mare dacă tot la aceeași mentalitate ați rămas, aceleași încercări de a inflama spiritele și de a incita suporterii mureșeni. Nici nu ii de mirare ca cei de la U nu va înghit, nu de alta dar la felul în care va comportați, multi dintre voi ar fi bine sa mergeți pe stadioane nu în tribune la baschet. Aveți spirit, pasiune și susținere pt favoriții vostri, dar cam atâta....restul va cam lipsește! Știu ca o sa îmi ziceți ca a-ți fost fluierati ca a-ți cantat imnul României, dar uni dintre voi l-ați cantat cu degetul din mijloc către suporteri Mureșului. Rușine ca și ai noștri au răspuns cu aceeași moneda, chiar ar fi de criticat lucrul asta.

    cu 6 ani în urmă (22.04.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu tarb :

    Arbitrii.
    Poate sa dea cineva un motiv cat de cat plauzibil de ce ar fi echipa Sibiului favorizata. Bani nu avem , echipa cu cel mai mic buget din palyoff , pentru ce am fi noi favorizati?
    Sau ii vorba de anumite frustrari pe care le regasim si la Cluj .Cum se face ca o echipa cu 400 000 de euro sa ne faca noua probleme? Ne fura arbitri, ca atata ne duce capul. Muresul are un buget si un lot care este evident peste nivelul Sibiului si cu toate astea: au terminat pe 7 si au pierdut 2 meciuri cu Sibiul in playoff. Care -i explicatia: ARBITRII? Nu vb de managemnt de antrenor , arbitrii?
    RUSINE !!!

    cu 6 ani în urmă (22.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe bbbaschet:

      pentru CSA Steaua....
      CSU Sibiu este o victima mai usoara in comparatie cu echipa mureseana.

      cu 6 ani în urmă (23.04.2017)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Exact asta cred si eu, altfel nu are nicio explicatie. Eu vazut arbitraje si pe vremea cand era Vulc mare boss si antrenor la nationala, dar totusi erau alte vremuri, lucrurile se mai compensau, azi mi s-a parut f ciudat ce am vazut si destul de strigator la cer.

      cu 6 ani în urmă (23.04.2017)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești free666 :

    Meci
    Echipa mai determinata, mai dornica de a arata ce poate cand e lasata sa joace a demonstrat. "Cei buni prospera, cei rai sunt pedepsiti"

    cu 6 ani în urmă (23.04.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu AlexandruCSU :

    Dragi mureșeni,
    V-am stimat mult timp pentru tot ce ati realizat in baschet. Ce ati facut astazi cu suporterii Sibiului... este josnic. Știm toti ca aveți un lot mai bun ca al nostru. Ce nu stiti voi este ca noi avem un spirit pe care din pacate voi nu il aveți. Va asteptam la Sibiu, ca sa uitați de a nu stiu câta finala jucată si pierdută la care sperați anul acesta. JOSNIC!

    cu 6 ani în urmă (23.04.2017)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Dupa ce s-a intamplat azi, cred totusi ca tacerea nu ar fi doar de bun simt, ci de-a dreptul de aur!

      cu 6 ani în urmă (23.04.2017)
    • BC CSU Sibiu AlexandruCSU:

      :)
      Tăcerea ar fi fost aur cand i-ati batut voi in finala cupei cu ajutorul știm noi cui. Dar na.... la 2 milioane buget normal ca ramân bani si pentru alte deconturi

      cu 6 ani în urmă (23.04.2017)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      In finala cupei a fost o faza, azi a fost hotie...stii ce inseamna, plus ca marea majoritate(!!!) din noi am recunoscut si amaratu ala de cos dupa finala cupei, da voi nu recunoasteti nimic, sunteti sfinti si de sfinti de sunteti a laut Muresul nu stiu cate tehnice in meciul 1 si azi. A fost japca ca sa o zic pe bune, a fost hotie, a fost o bataie de joc intreg meciul, nu o faza, un meci intreg, un sfert 3 intreg a fost macel!!! Cand ai vazut tu asa meci arbitrat pt Cluj ca azi, zi unul ca iti manc caseta video. Hai ca va reamintesc de playoff-ul trecut cu meciul 3 de la SIbiu, sa vezi si acolo decizii....ia uite aici, despre astea ce zici?
      https://drive.google.com/file/d/0B2ZdSiqvv7OrMDlrVHh1UXQxcms/view

      cu 6 ani în urmă (23.04.2017)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș Dia#13 :

    Atitudine
    Josnic a fost atitudinea galeriei sibiene...adica veniti voi in deplasare si strigati "rusine sa va fie"??
    sau stati la usa ingramaditi si filmati pe cine cum lasa sa intre??-si noi muresenii trebuie sa ne inghesuim sa putem intra in sala noastra ???....mai ganditiva un pic ce si cum e Josnic

    cu 6 ani în urmă (23.04.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu JCN :

    JCN
    Astazi ne-au dominat la toate capitolele dar mai ales la recuperari (nu m-am uitat pe statistica dar asa mi s-a parut din tribuna). Mi s-a parut ca baietii nu au mai avut energia necesara unui astfel de meci. Felicitari Mures pentru victorie.
    Pentru sibienii ce posteaza aici, nu vad ce vina au suporterii mureseni, nu uitati ca multi din ei erau in aceeasi situatie cu noi la intrarea in sala, vinovata e conducerea aia de 2 bani responsabila de organizare.
    @ Dia#13 - aia era pentru conducerea voastra si ar trebui sa le multumiti pentru ce s-a intamplat astazi. Nu cred ca sibienii au strigat ceva astazi la adresa spectatorilor.

    cu 6 ani în urmă (23.04.2017) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    @tarb
    Idee este ca nu cred ca arbitrii ii simpatizeaza in mod deosebit pe cei de la CSU Sibiu ci mai degraba ne "antipatizeaza" pe noi iar asa Sibieul este un "beneficiar" fara sa o fi cerut. Oricum partinirea a fost clara

    cu 6 ani în urmă (23.04.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu Markus :

    Organizare PENIBILA
    Rusine sa le fie celor din conducere, astazi si-au batut joc de toata lumea. Oldboy abera pe aici ca este absolut normal ca doar 60 de sibieni sa intre pentru ca e reciprocitate. Chiar nu ma intereseaza ce reciprocitate ati avut voi cu oradenii in finala, e treaba voastra. Dar sa vii sa sustii ca cineva care nu are buletin de Mures nu are voie sa cumpere bilete in plus fata de cele din reciprocitate este de domeniul penibilului. Noroc cu jandarmeria, dar si cu debandada pe care au facut-o penibilii conducatori mureseni, ca pana la urma a intrat toate lumea, si culmea, in sala mai erau destule locuri libere. V-ati tot plans ca ati cerut 180 bilete si ca ati primit doar 60, dar la Sibiu ati venit 15-20 de persoane. Personal imi este dor de meciurile cu Clujul si chiar imi devin tot mai simpatici, sunt singurii cu care din punct de vedere al galerie se pot compara cu noi. In schimb in autointitulata jungla mureseana, se sufla in vuvuzele mai ceva ca la Mondialul de fotbal din Africa de Sud. Tot penibil a fost si cel de la sonorizare, in time-out-uri umbla la volum doar sa acopere galeria sibiana. Despre baschet mai putin, am jucat foarte slab.

    cu 6 ani în urmă (23.04.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe ikam :

    markus
    Măi sibiene, acele locuri libere erau libere, fiindcă acolo stau oamenii cu abonamente. Vrei să spui că biletele bat abonamentele? Tuvii la una-două meciri la Târgu-Mureş şi ştii mai bine chestiile astea, decât noi? Ţi s-a dazt un exemplu elocvent, dar tu şi gaşca voastră de sibieni o ţineţi pe a voastră. Şi încă ceva - joi de ce dracu nu aţi fost mai mulţi, numai astăzi. Şi lasă vrăjeala cu locurile de muncă, pentru că la mine nu ţine. Plus că cei care au reuţit să cumpere bilete nu s-au dus la acele locuri, ci au ocupat locuri libere, unde ar fi trebuit să stea cei cu abonament. Asta da respect şi civilizaţie din partea autointitulaţiilor ,,victime,,.

    cu 6 ani în urmă (23.04.2017)
    • BC CSU Sibiu Markus:

      .
      Ce locuri de munca? Vrei sa te angajezi si nu stii unde sa depui CV-ul? Cum adica joi n-am fost multi? Am fost peste 100 de suporteri joi. Sunt convins ca gasesti un oftalmolog si pe cineva care sa te invete sa numeri.

      cu 6 ani în urmă (23.04.2017)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    @Markus
    Bai Markus zis Gigi duru lasa gargara si daca nu pricepi unele lucruri care sunt peste nivelul intelectului tau du-te frate la reciclare, cine stie poate are succes si poti umfla prezervative sparte ca ii mai usor.

    cu 6 ani în urmă (23.04.2017)
    • BC CSU Sibiu Markus:

      @baiatul batran
      Esti la fel de penibil ca cei care au organizat meciul in jungla vuvuzelelor.

      cu 6 ani în urmă (23.04.2017)
    • BC CSU Sibiu Markus:

      .
      Cat despre umflat prezervative sparte, sunteti cei mai buni, aveti experienta la suflat. Atat stiti sa faceti, sa suflati in vuvuzele. Probabil tu esti cel mai bun la asa ceva, fiind si cel mai batran baiat din jungla.

      cu 6 ani în urmă (23.04.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu marty :

    punctual
    1. Dupa ce am stat o ora sa cumpar bilet, ca orice spectator civilizat, ni sa spus (celor din SB) ca nu mai sunt bilete. Totusi impreuna cu un prieten din Mures(venit doar sa ma ajute sa intru la meci, el nefiind pasionat de baschet) am intrat prin usa din lateral unde cu ajutorul CI-ului cu domiciului in Mures (aratat atat paznicului cat si doamnei care vindea biletele) am luat 5 bilete (si ptr prietenii care asteptau in fata) alaturi de multi alti mureseni. Concluzie : REAVOINTA din partea organizatorilor. Bilete/abonamente/motivari.... este un mare BLA BLA.
    2.Am stat impreuna cu copilul meu de 5 ani in galeria CSU alaturi de 2 doamne din Mures (care cunosteau foarte bine fenomenul baschetbalistic, cred ca acolo aveau abonament) inconjurati de zeci de suporteri sibieni. Cand dadea cos CSU noi ne bucuram, cand dadeau cei de la Mures ele se bucurau vehement. Nici macar o secunda nu au avut parte de sicane sau instigari, iar la final ne-am salutat amical. In plus la pauza am fost abordat de un suporter din Mures care intr-o discutie de 30 de secunde mi-am strans mana de 2 ori si a felicitat galeria Sibiu-lui. Concluzie: unde a instigat galeria Sibiu-lui? sau iar e un BLA BLA.

    cu 6 ani în urmă (23.04.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu tarb :

    Frustrari
    Muresul a acumulat 5 greseli personale la capitolul frustrare si tupeu. Marti out!!!!
    Ar trebui si in baschet sa fie retrogradate echipele cu nereguli si probleme financiare . Spune o vb din batrani sa nu te intinzi mai mult decat te duce plapuma.

    cu 6 ani în urmă (23.04.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    Arbitraj
    E normal sa fie si spirite inflamate după astfel de meciuri, dar sa te legi de arbitrajele acestor meciuri în termenii amintiți mai sus mi se pare o prostie mare! Da, au fost greșeli și decizii discutabile, dar departe de complotul antimures pe care l-au debitat unii pe aici. Și culmea, în favoarea Sibiului, o echipă saraca și fără influenta. Probabil ați uitat sau nu ați prins adevăratele furturi de pe vremea Asesoftului. În mulți vorbește frustrarea și mai grav neștiință fenomenului. Sunt niște meciuri tari, pline de încărcătură, sa ne bucuram de ele și nu va mai victimizati!

    cu 6 ani în urmă (23.04.2017)
    • BC Mureș Târgu Mureș kdk:

      @trancer
      Ce rost are sa ne legam de arbitraj, așa-i? Irelevant lucrul acesta! Trebuie sa înghițim,, greșelile", ,, tehnicele", ,, simulările", ,, tinerele sub panou ale voastre", ,, faulturile noastre exagerat de ușor date". Ce rost are sa ne plângem, nu câștigăm nimic, asa-i? Voi trebuie sa câștigați și punct.

      cu 6 ani în urmă (23.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer:

      :)
      În primul rand, nu sunt din Sibiu, în al doilea rand am anumite legături cu baschetul profesionist și în al treilea rand mi-am spus doar o parere. Apropo, dacă vrei sa știi ieri ați fost mai peste limita regulamentului decât ei la faulturi ... dar voi, victime și atât! De ce nu vorbești despre reușitele jucătorilor tai, despre statisticile lor, tu doar sa te plângi de arbitraj ... ești penibil așa plângăcios!

      cu 6 ani în urmă (23.04.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe iverson3 :

    @trance
    Daca in primele meciuri sa zicem ca au fost geseli de ambele parti, azi majoritatea au fost in favoarea Sibiului. Ca au fost intentionate sau nu acele greseli aia nu comentez.
    Legat de spectatorii Sibiului si nemultumirea lor. Eu si alti suporteri mureseni am stat la fel in fata salii ca sa incercam sa intram.

    cu 6 ani în urmă (23.04.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe iverson3 :

    @trance
    Daca in primele meciuri sa zicem ca au fost geseli de ambele parti, azi majoritatea au fost in favoarea Sibiului. Ca au fost intentionate sau nu acele greseli aia nu comentez.
    Legat de spectatorii Sibiului si nemultumirea lor. Eu si alti suporteri mureseni am stat la fel in fata salii ca sa incercam sa intram.

    cu 6 ani în urmă (23.04.2017)
    • BC Mureș Târgu Mureș kdk:

      :(
      Cred ca te-ai uitat la altceva, asta dacă ai văzut meciul. Sau poate alternat intre fotbal și baschet, dacă îmi spui ca noi am fost mai peste limita regulamentului. Sigur ai văzut meciul?

      cu 6 ani în urmă (23.04.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu marty :

    @iverson3
    Da, ati stat la fel ca noi, DAR, din cauza conducerii clubului din Mures si a dorintei de a limita sibienii in sala. Oricum nu le-a mers. Au reusit doar sa strice un meci frumos

    cu 6 ani în urmă (23.04.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu danb61 :

    !
    Incercand sa ne umileasca pe noi,v-au umilt inzecit pe voi.Ce vrei injosire mai mare ca tu spectator al echipei gazda sa faci sluj in fata salii ca sa poti intra!!..in rest, despre marea majoritate a spectatorilor din Ms.dupa discutiile de la pauza si de dupa meci numai cuvinte de lauda,..dar despre cei cativa care au scris mai sus va spun atat:sunteti niste triste figuri ciudoase si invidioase posesoare de vuvuzele!!HAI CSU! NUCEDAM!

    cu 6 ani în urmă (23.04.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cra :

    Sibiu?
    Si daca veneati 1000 din Sibiu trebuia sa va lasam pe toti in sala? Clar, ca jandarmeria nu a facut fata situatiei, dar mi se pare corect ca sa primiti un numar anumit de bilete, si daca mai raman locuri libere dupe ce intra suporterii mureseni mai primiti restul. Si exact asa s-a intamplat. Si nu cred ca ar trebui sa dam explicatii, dar au ramas locuri libere pentru ca din cauza voastra nu am fost lasati sa intram in sala, si au mai ramas locuri libere celor cu abonament care nu au venit la meci.

    Oricum eu personal nu lasam nici un suporter sibian in sala, ca sunteti nesimtiti. In sezonul regulat ati fluierat majoretele noastre, ieri ati fluierat jucatorii nostri la prezentare, ce sa mai zici? Nesimtire la maxim, nu meritati nici un respect...

    cu 6 ani în urmă (23.04.2017)
    • BC CSU Sibiu danb61:

      cra
      Nici tu n-ai inteles nimic,ma abtin sa prelungesc acest joc al surzilor provocat de vuvuzele!

      cu 6 ani în urmă (23.04.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe claudiu branga :

    !!!
    Ceea ce s-a intamplat la Tg. Mures se numeste DISCRIMINARE!
    Oficialii clubului au incercat, initial prin comunicate de presa ambigue (vezi comunicatul adresat suporterilor sibieni), sa-i descurajeze pe sibieni sa faca deplasarea la Tg. Mures pentru meciul de sambata. Vineri seara l-am sunat pe ofiterul de presa Kádár Zoltán pentru a afla cum pot achizitiona bilete pentu mine, sotia si fiul meu care jaoca baschet la juniori. Acesta m-a intrebat imediat de unde sunt, ca apoi sa-mi spuna ca biletele se pot achizitiona de la secretariat sambata intre orele 9/10(nu era sigur) si 15. Pentru ca nu se vindeau bilete conform acestui program l-am sunat din nou sambata la ora 11. A avut un discurs politicianesc (nu stia nimic nici despre program nici daca mai sunt bilete - chiar mi-a dat un nr. de telefon sa aflu singur). In acest timp, sotia a sunat pe nr. pe care mi l-a comunicat si i s-a spus ca mai sunt cca. 300 de bilete care se vor pune in vanzare la ora 19. I s-a atras atentia sa se prezinte cu CI deoarece nu se vand decat persoanelor cu domiciliul in Mures. I-am semnalat acest lucru d-lui. Kádár Zoltán care mi-a spus ca i se pare normal sa nu vanda bilete sibienilor, chiar daca erau locuri, pentru ca si lui i s-a intamplat asta in trecut (n.b. nu la Sibiu!). Cand i-am atras atentia ca aceasta este discriminare, mi-a raspuns ca "suntem in Romania si aici orice se poate". L-am rugat sa publice pe site faptul ca nu se vor vinde bilete decat pe baza CI de Mures, dar a refuzat. Urmarea acestei discutii a fost un nou comunicat pe site-ul BC Mures prin care se transmitea (n.b. sibienilor) ca:"Deoarece cererea a fost foarte mare pentru meciul din această seară, biletele aproape s-au epuizat.
    De aceea ultimele tichete de intrare se vor vinde cu o oră înaintea partidei la intrarea din față a Sălii Sporturilor.
    Vă mulțumim!
    Hai BC Mureș!"
    Trebuie subliniat faptul ca la ora 19, sibienilor, care asteptau in fata salii sa cumpere bilete inca de la ora 9, li s-a spus ca toate biletele s-au vandut. Unde, cand si cui s-au vandut cele cca. 300 de bilete care mai erau disponibile la ora 11?!?!
    Ca simplu cetatean al Romaniei (european?!) si iubitor al baschetului de oriunde ar fi el, ma declar total indignat ca un club de baschet isi permite sa trateze astfel iubitorii acetui fenomen de oriunde ar fi ei.
    Ar trebui sa invatam cu totii din aceasta INTAMPLARE?!?!
    Nu putem perpetua la nesfarsit astfel de practici!

    cu 6 ani în urmă (23.04.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe claudiu branga :

    PS
    Felicitari ECHIPEI din Tg. Mures, care ieri au fost mai buni!

    cu 6 ani în urmă (23.04.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu AlexandruCSU :

    Imnul se stie al cui:)
    Fiind târgumureșean, frustrat eram
    Si ma culcam adesea pe ureche
    Ca la noi in sala galeriile nu veneau
    Si noi n-avem pereche.

    Un freamăt lin venea din ram in ram
    Ca sibienii vin la noi in neam
    Sa cânte, nu sa sufle
    Precum a noastra oaste.

    Dar Lupu cel neprihanit,
    De noi chiar huiduit,
    Fiind baiat iscusit,
    A ocolit o noua lege!

    cu 6 ani în urmă (23.04.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!