Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș Târgu Mureș, victorioasă în fața lui CSU Atlassib Sibiu

Dan Oancia

Dan Oancia
04.03.2015

BC Mureș Târgu Mureș primește replica celor de la CSU Atlassib Sibiu în etapa a XXII-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Dacă după primele două sferturi BC Mureș Târgu Mureș a avut un avantaj de doar 5 puncte, mărit în sfertul al treilea la +7, ultimul sfert a fost cel în care s-au descătușat, scor final 89-76.

În „cvintetul” Adamovic, Peciukas, Ivanovic, Dykes și Lazăr, BC Mureș Târgu Mureș a intrat în avantaj după primele 10 minute care au fost destul de echilibrate, scor 27-24, în fața celor de la CSU Atlassib Sibiu care au început cu Ceskovic, Lee, Popa Calota, Hurd și Bojovic.

La jumătatea sfertului secund sibienii au redus din handicap, astfel că scorul era 36-36, însă înainte cu două minute și jumătate de intrarea la cabine, BC Mureș era din nou în avantaj, scor 43-36. Cu Adamovic și Ivanovic marcatori a câte 12 puncte în primele două sferturi, BC Mureș se află în avantaj, 45-40.

În partea a doua meciul a decurs în aceeași notă, cu o ușoară dominare a gazdelor, încheindu-se a treia pătrime cu scorul de 20-18, astfel că înainte de intrarea în ultimele 10 minute tabela din sala din Târgu Mureș arăta 65-58. După mai mult de două minute din ultimul sfert, BC Mureș Târgu Mureș avea un avnataj și mai liniștitor, 72-61. Amfitrionii au prins aripi înspre finalul jocului, gonind înspre victorie, scor final 89-76.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!