Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș a câștigat clar la Oradea

Radu Bărăian

Radu Bărăian
27.02.2015

BC Mureș Târgu Mureș nu a avut nicio problemă pe terenul celor de la CSM-U Oradea, impunându-se clar cu 87-65 (17-12, 26-18, 26-16, 18-19), într-un meci care a contat pentru runda cu numărul 21 din LNBM. 

Cei mai buni jucători ai Mureșului au fost K. Dykes cu 18 puncte, respectiv V. Peciukas cu 17, în timp ce I. Ivanovic a terminat în double-double cu 13 puncte și 10 recuperări. Din lotul gazdelor, cei mai buni oameni au fost R. Markovic cu 14 puncte și S. Nuhanovic cu 13. 

Echipa din Târgu Mureș are acum un bilanț de 10 meciuri câștigate și 9 pierdute, în timp ce bihorenii au la general 11 victorii și 9 înfrângeri.

Vom reveni cu cronica meciului de la Oradea!


După 20 de minute scurse din meciul dintre CSM-U Oradea și BC Mureș Târgu Mureș, oaspeții sunt în avantaj pe tabela de marcaj, scor 43-30 (17-12, 26-18). 

F. Adamovic și K. Dykes au fost principalii marcatori ai Mureșului în prima repriză, ambii cu câte 11 puncte marcate. De cealaltă parte, de la Oradea, cele mai multe puncte au fost marcate de R. Markovic 8, respectiv A. Krapic 7. 

Vom reveni cu amănute de la Oradea!

18 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    Felicitari
    O diferenta foarte mare intre cele doua echipe aztazi. Felicitari BC Mures pentru victorie. L-am gasit azi pe noul Jogobescu in persoana lui Lungu. Incredibil ce nesimtit poate fi pe banca si cum se bucura ostentativ. La noi, prostia se plateste, pe langa faptul ca suntem decimati ne mai si batem pe teren sa fie sigura infrangerea.

    cu 9 ani în urmă (27.02.2015)
    • BC Mureș Târgu Mureș erebus:

      .
      Insinuezi atacuri ale muresenilor, dar observ ca tu esti cel care ataca! :(

      cu 9 ani în urmă (27.02.2015)
    • CSM CSU Oradea ts_cata:

      ...
      Nu ma atacat echipa Muresului ba din contra. Am laudat-o si am aplaudat-o ieri in sala. Totusi comportamentul lui Lungu nu e normal.

      cu 9 ani în urmă (28.02.2015)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    ts cata
    Ce treaba are Lungu cu infrangerea noastra.Treaba lui, ce nu are voie sa se bucure?
    si noi ne-am fi bucurat daca castigam
    Dar cu cine,cu Vlahovic Corpodean,Markovic .? nu cred si cu un antrenor lipsit de idei ,condus de un asistent sarb cu toti sarbii din echipa? Si nu accidentarile sunt neaparat cauza ci lipsa de idei.Sa nu am dreptate sa dea domnul dar nu mai castigam nimic .Chiar daca vine pantic .Oricum Subotic nu mai joaca sezonul asta e prea bun Markovic ca sa stea in tribuna.))) sau castigat atatea meciuri cu el in teren ca m-am plictisit.

    cu 9 ani în urmă (27.02.2015) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca lublaj :

    CSM
    Domnilor , in curand o sa intre Sere!!!

    cu 9 ani în urmă (27.02.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    sa intre
    cine vrea oricum anul acesta,suntem neinspirati, ca sa zic elegant sa nu se supere cineva pe mine.Si Sere juca inn asta seara mai bine ca unii jucatori, oricum are abdomenul mai suplu decat a lui Corpodean.)))

    cu 9 ani în urmă (27.02.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Sasha M :

    Meci
    Jucatorii au intrat apatici pe teren, fara un pic de motivatie, fara sa se bata pentru fiecare minge. Sarbii din campionat par a juca doar pentru bani, americanii fac legea. Oradea era a doua echipa favorita dupa Pitesti. Bafta in continuare!

    cu 9 ani în urmă (27.02.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea andreicovici :

    Realitatea
    Neinspirati...apatici...fara dorinta de victorie si fara a crede macar o secunda in sansa lor. Asa s-a prezentat azi Oradea la meci. Asta pe langa lipsa de valoare a unora din lot, destul de multi..., ne fac victime sigure in meciurile ramase.

    cu 9 ani în urmă (27.02.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Sasha M :

    Re
    Cand antrenorul spune ca este normal sa mananci bataie pentru ca el nu poate antrena in conditii normale echipa de un an, ce pretentii sa mai ai de la jucatori. Ce sa le spui jucatorilor ca antrenor cand tu esti resemnat, de ce nu iei masuri pe parcursul campionatului sa imbunatatesti situatia grea, putea sa mai ceara jucatori noi cand a vazut ca are atatia accidentati. Dar pana la urma este treaba lui si spectatorii sufera din nepasarea altora.

    cu 9 ani în urmă (27.02.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    ASA este,
    cand antrenorul cauta scuze puerile,cum ar fi vesnica placa,accidentarile,gripele,socul psihologic mai nou,sufera dupa incidentele de la tg jiu,ma lasi,dar ce sunt acesti jucatori,mimoze, cei de la rOVINARI AU PUTUT SA BATA SIBIUL,AI NOSTRI NU AU PUTUT FACE NICI MACAR UN SCOR REZONABIL.Jucatorii ce sa faca,au salarii mari,platite la zi,scuze din partea antrnorului cat cuprinde si intelegere din partea clubului.Trai neneaca pe banii comunitatii!

    cu 9 ani în urmă (27.02.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Sasha M :

    multa agitatie
    Problema este ca noi ne agitam, ne suparam, uneori ne mai injuram cu altii iar pe ei in doare in palarie, isi iau banii si nu pun la suflet.

    cu 9 ani în urmă (27.02.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    oradea
    Din păcate pate din ce în ce mai greu sa prindem play-off-ul. Felicitări Muresului pt victorie, au fost clar mai buni. Noi, la cum am jucat azi, nu băteam nici Timba. Eu sper sa ne revenim pe final de retur și sa încheiem campionatul la un nivel mulțumitor. Era clar ca sezonul va fi compromis după toate ghinioanele de la echipa.
    @erebus - referitor la Lungu, dacă nu ai fost la meci nu vorbi. Poate pe camere nu s-a văzut, dar nu este normal sa faci gesturi obscene către publicul gazda. Nu vorbesc aici de gesturile de bucurie exagerata (spun exagerata pt ca erau la un scor de peste 20 de puncte în favoarea Muresului și era clara invingatoarea). Puțin respect fata de public cred ca e necesar indiferent de situație. Din păcate n-am obișnuit cu comportamentul dlui Lungu și îl consideram normal!
    Felicitări încă o data Muresului!

    cu 9 ani în urmă (27.02.2015) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    @ts_cata
    Din cate stiu eu a te bucura pentru victorie sau faze reusite este cat se poate de NORMAL. A te bucura nu este obscen nu este lipsit de fair play sau respect. Daca gesturile de bucurie ale lui Lungu te-au deranjat inseamna ca te-au deranjat si acelasi reactii ale fanilor BC MURES din sala sau ei nu. Cred ca suparea si frustrarea de ieri (sentimente normale de altfel) te-au facut sa percepi ca anormal bucuria adversarilor si este un sentiment pe care l-am simtit si eu in situatii similare dar spre deosebire de tine l-am constientizat si am trecut peste el. Trebuie sa tii cont ca si noi suntem intr-o situatie dificila si ca orice victorie cu atat mai mult acasa la o echipa puternica ne face fericiti si bucurosi pe toti suporterii tigrilor. Mult succes in continuare Oradiei.

    cu 9 ani în urmă (28.02.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe ippanka :

    Lungu
    Nu stiu daca dl Lungu a facut gesturi obscene sau nu. Daca da atunci imi pare rau dar asta e. Treaba ei Oricum bravo baieti bravo BCM si mult succes CSM Oricum eu tin pumnni pt voi

    cu 9 ani în urmă (28.02.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    @oldboy
    Fanii veniti ieri de la Mures s-au comportat exemplar. Au aplaudat si s-au bucurat normal la fiecare cos al vostru. Domnul Lungu desi era o diferenta de 20 de puncte pe tabela la fiecare cos se intorcea catre tribuna si se bucura ostentativ. Atat am avut de spus. Felicitari pentru victorie. in sfarsit aveti si voi un antrenor care lucreaza scheme de atac si acum sunteti o echipa de temut.

    cu 9 ani în urmă (28.02.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești danut :

    hmm
    uite asa beneficiaza muresul de doua pomeni, una cu asesoft una cu oradea..

    cu 9 ani în urmă (28.02.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    @oldboy
    Când ridici brațele deasupra capului și facă mișcări în sus și în jos poți spune ca te bucuri. Când faci aceleași mișcări dar orizontal, la nivelul soldurilor și cu fata către tribuna... Da-mi voie sa le interpretez altfel.

    cu 9 ani în urmă (01.03.2015) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    !
    In PO se va reinventa trasul pe roata si ura rasiala la felul cum se vorbeste pe aici, vom vedea crime, certuri, vendete personale si razbunari verbale, popcorn sa fie!

    cu 9 ani în urmă (01.03.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!