Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș câștigă fără emoții în fața Universității Cluj-Napoca

Paul Olar

Paul Olar
29.08.2014

BC Mureș Târgu-Mureș s-a revanșat pentru eșecul suferit ieri, la Memorialul Elemer Tordai. Formația antrenată de Srecko Sekulovic a trecut la pas de Universitatea Cluj-Napoca, scor 103-46.

Precum indică și diferența de pe tabelă, “tigrii” au controlat duelul în permanență. Astfel, aceștia au repurtat primul success din perioada de pregătiri, urmând ca mâine, 30 august, să întâlnească pe CSU Sibiu.

În schimb, clujenii dau piept cu SCM U Craiova. Încleștările sunt programate la 10:00, respectiv  12:00.

3 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    "*"
    oaare ii mandru de realizare nea bideu?

    cu 9 ani în urmă (30.08.2014) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    frustrari remanente
    Da'la urma urmei care-i problema ta nea Caisa? Regurgitezi in lipsa de alta ocupatie? Spre stiinta ta muresenii au jucat majoritatea timpului cu rezervele.......... Ce vroiai? Sa ii lase sa castige din mila sau ce? Cine-i de vina ca U Cluj a vrut echipa de prima liga separat de U BT si nu fac fata? Cand Sibiul i-a batut la scor nu ai avut nimic de comentat? Doar cand va bat muresenii se umfla orezul in tine? Chill out ca sunt meciuri de pregatire. Barro si Peciucas nici nu au jucat, Ivanovici 6 minute. Uite aici statisca muresului ca sa vezi cine au fost marcatorii: https://dl.dropboxusercontent.com/u/7716179/Blog/cjms.jpg

    cu 9 ani în urmă (30.08.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      "*"
      Oare de unde ai scos tu cca ma intereseaza ce a facut muresul sau ca dau macar doi bani pe rezultatele voastre si nea caisa sa ii zici lu tactu nu mie ca nu suntem nici frati si nici de chiloti nu ne tragem! Daca nu intelegi ceva nu te baga ca musca`n lapte si nici nu o face pe desteptul pentru ca pur si simplu nu te prinde postura asta! Si acuma, ca sa priceapa si cei asa ca tine, bideu se refera la vas de toaleta adica la musiu vasu de ii presedinte la "*" Cluj..... Asa ca inainte de a poza in postura de victima ai grija sa fi victima pentru ca altfel s-ar putea sa fi luat de......

      cu 9 ani în urmă (31.08.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!