Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș le răspunde lui Marius Toma și Cătălin Burlacu

Radu Bărăian

Radu Bărăian
30.03.2017

BC Mureș învingea în runda precedentă din lupta pentru locurile 7-10 pe SCM U Craiova în Bănie, scor 97-92, asta după ce în anterioarele două partide pierdea la Galați (91-94) și acasă cu Dinamo (71-85). 

La finalul partidei de la Craiova, atât directorul tehnic al oltenilor, Marius Toma, cât și jucătorul Cătălin Burlacu, au acuzat echipa din Târgu Mureș că nu își apără corect șansele, iar împotriva lor și-au dat viața pe teren. Pentru o idee mai clară vă invităm să ascultați declarațiile celor doi după partida de luni, 27 martie.

După aceste declarații, oficialii BC Mureș au emis un scurt comunicat de presă prin care au raspuns celor de la SCM Universitatea Craiova: „BC Mureș întodeauna a vrut și în continuare vrea să câștige toate meciurile posibile în toate competițiile în care este implicat”.

În altă ordine de idei, BC Mureș joacă vineri, 31 martie, pe teren propriu, cu Phoenix Galați într-un meci care le poate asigura mureșenilor 100% poziția a 7-a înaintea demarării play-off-ului. 

*Foto: Toth Csaba

*Video: YouTube Sportul Doljean

5 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea mailman :

    cei sapte ani de acasa
    Burlacu: mare sportiv, mic caracter! Ar fi putut sa fie un baschetbalist valoros daca avea mai multa minte, dar se vede clar din felul in care vorbeste ca judecata lui este la nivelul unui junior needucat. Si-a depasit cu mult conditia, iar pentru asta merita toata stima! Mai mult nu putea pentru ca nu avea de unde...

    cu 7 ani în urmă (30.03.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Mihai Radu :

    Comunicat?
    Ăla nu e comunicat de presă. E ceva... nici nu știu cum să-l calific. E o mizerie. Mai bine nu spuneam nimic, decât să se facă de rușine așa. Oricum, care e acuzația? Că mureșenii și-au dorit mai mult victoria sau cum?

    cu 7 ani în urmă (30.03.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Mihai Radu :

    Erată
    *spuneau

    cu 7 ani în urmă (30.03.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe esatrop :

    Avertisment...
    Către adversarii direcți sau indirecți ai Craiovei:Mureș nu cumva să pierzi cu Galați, Dinamo lasă-te învinsă de Craiova...și chiar voi Galați...nu cumva să-i bateți pe Craiova la ei acasă...că de nu...comisiile vă mănâncă...Rușinoase declarații...Când nu ești în stare pe teren recurgi la mizerii din astea.

    cu 7 ani în urmă (31.03.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cld:

      ...
      Eu cred ca fiecare înțelege din aceleași cuvinte ce dorește, dar sa nu aruncam vorbe care nu isi au rostul, va rog, putina obiectivitate nu strica nimănui

      cu 7 ani în urmă (01.04.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!