Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș primește vizita revelației Phoenix Galați

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
27.11.2015

Etapa cu numărul 10 a Ligii Naționale de Baschet Masculin programează la Târgu Mureș partida dintre BC Mureș și Phoenix Galați. Gazdele acestei partidei ocupă locul 8 clasament cu 5 victorii și 3 înfrângeri și un meci mai puțin disputat, în timp ce echipa vizitatoare se află pe poziția a 5-a cu 4 victorii și 5 înfrângeri. Partida dintre cele două combatante va începe la ora 18:00 în Sala Sporturilor din Târgu Mureș.

BC Mureș și Phoenix Galați vin după succese obținute în runda precedentă. Echipa mureșeană a reușită să treacă în Bănie de SCM U Craiova cu scorul de 90-82, în timp ce Phoenix Galați a oferit o surpriză de proporții, învingând pe U BT Cluj-Napoca, cu scorul de 85-79.

Alhaji Mohammed, noua achiziție a lui BC Mureș ar putea debuta pentru noua sa echipă. Americanul cu origini ghaneze nu a făcut parte din lotul mureșean pentru partida de la Craiova.

BC Mureș și Phoenix Galați se întâlnesc în premieră. Sezonul trecut, echipa lui Audrius Prakuraitis ajungea până în finala LNBM, în timp ce formația de la malurile Dunării își asigura promovarea pe prima scenă a baschetului românesc.

BC Mureș pare să-și fi intrat în forma așteptată de toată lumea, după ce a câștigată ultimele 4 partide din cele 5 jucate. De partea cealaltă, echipa lui Florin Nini are 3 succese în ultimele 5 partide și a demonstrat că poate surprinde orice echipă din LNBM.

Partida de sâmbătă va fi oficiată de o brigadă de arbitrii formată din Bogdan Podar, Andrada Csender și Sorin Drugău.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe danms :

    Programare ...
    Nu este pentru prima dată când BC Mureș joacă în aceeași zi și de la aceeași oră cu ASA-ul ! Având în vedere că meciul de baschet nu este transmis la TV - asta era „scuza” invocată în astfel de cazuri -, consider că este vorba de ignoranță și nepăsare față de iubitorii de sport din Tg. Mureș ! De parcă ar fi atât de mulți !!!... HAI AI NOȘTRIII !!!

    cu 8 ani în urmă (27.11.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!