Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș se mișcă pe piața transferurilor

Paul Olar

Paul Olar
24.07.2016

BC Mureș pare să fie activă pe piața transferurilor. Conform paginii de facebook BC Mureș Fan Club, trupa lui Barnabas Szaszgaspar a bătut palma cu mai mulți baschetbaliști.

În primul rând, este vorba de pivotul Dalibor Djapa. Sârbul sosește de la BC Timișoara, acolo unde a contabilizat 31 de prezențe în precedenta ediție a Ligii Naționale. Djapa a strâns medii de 14.9 puncte, 5.6 recuperări și 1.5 pase decisive. Dalibor a mai evoluat la U-BT Cluj-Napoca, BCM U Pitești și Energia Târgu Jiu.

De asemenea, sursa amintită precizează faptul că Dragoș Andrei își va continua cariera la BC Mureș. Fundașul a activat ultima dată la Energia Târgu Jiu, grupare pe care a ajutat-o cu statistici de 3.8 puncte, 1.5 recuperări și 1.1 pase decisive.

Un alt baschetbalist ce pare să se fi înțeles cu BC Mureș este Cornel Cioacătă. Extrema vine de la CSU Atlassib Sibiu. În ediția precedentă de campionat, Cioacătă a izbutit medii de 2.8 puncte, în 27 de partide.

Totodată,potrivit BC Mureș Fan Club, la echipă va continua Goran Martinic. Informațiile nu au fost însă confirmate de către vicecampioana României.

În lotul echipei se mai regăsesc Santa Szabolcs, Laszlo Polyak și Laci Lazar.

*Foto: Toth Csaba/BC Mureș

4 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe danms :

    Doar pare...
    Exact : „BC Mureș PARE activă pe piața transferurilor”, pentru că (părerea mea):
    1) Comparați-l pe Djapa cu Barro...;
    2)Cioacătă : 2,8 puncte în 27 de meciuri...;
    3) Andrei : 3,8 puncte pe meci...
    Așteptăm cu nerăbdare ÎNCEPEREA EFECTIVĂ a transferurilor la B.C. Mureș, VICECAMPIOANA ROMÂNIEI!!!

    cu 7 ani în urmă (24.07.2016) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș mickeymouse :

    Conducere
    Muresul a fost vicecampioana pe datorii. Se pare ca acest club are datorii mari iar jucatorii, agentii vorbesc intre ei. Numarul fanilor care se pregatesc sa ceara demisia presedintelui Lungu este din ce in ce mai mare. Va fi "spectacol" la primul meci.

    cu 7 ani în urmă (24.07.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    Mures
    Baschetul romanesc are Mureș. nevoie de BC Mureș. Sper sa se rezolve problemele și sa avem din nou o echipa competitiva la Mureș.

    cu 7 ani în urmă (24.07.2016) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Dan C :

    Conducere
    De ce sa ceri demisia lui Lungu cand sub presedintia lui au fost cele mai bune rezutate din istoria clubului? Sa vina din nou Szalkay? Care si-a batut joc de cel mai mare buget si n-a obtinut nici un rezultat.

    Problema e alta: Lungu e sapat de cei din jurul lui. S-a vazut la ultimele doua meciuri din play-off cand "atmosfera" creata la statie de un terchea-berchea (bineinteles invatat de cineva) a dus la multe nemultumiri in sala. Din aceasta cauza, din cate stiu, Nova Vita si Azomures s-au retras de la sponsorizare. In aceste conditii cu ce bani sa aduci jucatori?

    Decat sa fie unealta de provocari interetnice, BC Mures mai bine s-ar desfiinta!

    cu 7 ani în urmă (28.07.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!