Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș trece fără probleme de BCM U Pitești

Paul Olar

Paul Olar
26.02.2017

BC Mureș Târgu Mureș a încheiat prima fază a sezonului regulat cu un rezultat pozitiv. Formația antrenată de Barnabas Szaszgaspar și George Trif a învins pe BCM U Pitești, scor 93-77. Partida a avut loc sâmbătă, la Sala Sporturilor din Târgu Mureș.

Gazdele au avut un prim sfert excelent, iar combinațiile între Goran Martinic și LaMarcus Reed au dat roade. Drept urmare, după primul sfert, tigrii conduceau cu 30-20. De asemenea, excelent a evoluat și Laszlo Lazar, care a punctat nestingherit în spațiul de trei secunde. Piteștenii au alergat după egalare, însă fără succes, întrucât BC Mureș a reușit să răspundă de fiecare dată.

Laszlo Lazar a izbutit 16 puncte, 7 recuperări și o pasă decisivă. Tot 16 puncte au avut și LaMarcus Reed, respectiv Goran Martinic. Muntenegreanul a adăugat și 8 pase decisive, în timp ce americanul a distribuit 6 assist-uri și a recuperat 2 mingi.

De partea cealaltă, Vincent Hunter a totalizat 21 de puncte, 6 recuperări și 2 pase decisive. Aleksandar Kostoski a strâns 15 puncte, 4 recuperări și tot atâtea pase decisive.

Din punct de vedere statistic, Mureșul a fost superioară la aruncările din interiorul semicercului, acolo unde a avut un procentaj de 60%, în timp ce argeșenii doar 48%. În plus, ardelenii au fost mai buni la recuperări, la pase decisive, dar și la posesia mingii.

*Foto: Csaba Toth

3 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești alebcmu :

    Pitesti
    Luand in considerare ca Muresul a jucat foarte bine la Cupa, iar Pitestiul nu a evoluat 2 saptamani, era oarecum de asteptat. Cred ca valoarea Pitestiului s-a vazut pana acum si ne meritam locul in primele sase. Urmeaza deplasari grele, lungi si consecutive, sper sa terminam pe 4 sau 5. Vom fi alaturi de echipa. GoBCMU!

    cu 7 ani în urmă (27.02.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Dupa cum arata clasamentul si campionatul in general, Muresul trece fara probleme de toata lumea pana in finala si cu putin noroc acolo nu se stie. Daca nu se intampla vreo minune la Oradea, eu sunt precis si sigur ca Muresul joaca finala, au jucatori care stiu sa joace meciurile de playoff, jucatori cu mana buna, la care e tare greu sa te aperi bn si asta ii ajuta si in meciurile de playoff unde toata lumea e obosita

    cu 7 ani în urmă (27.02.2017)
    • CSM CSU Oradea 3punkte:

      Minune
      nu se va intampla. Zarurile sunt aruncate, de mult. Oradea la anul va lua in serios cupa si play offul. Dacã.

      cu 7 ani în urmă (27.02.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!