Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC SCM Timişoara primeşte vizita lui Dinamo

Eduard Popa

Eduard Popa
16.12.2016

dinamo timisoara

BC SCM Timişoara va primi sâmbătă, 17 decembrie, vizita celor de la CS Dinamo Bucureşti, în etapa a XIII-a a Ligii Naţionale de Baschet Masculin (LNBM).

Timişorenii vin după înfrângerea din 9 decembrie, în compania celor de la U BT Cluj Napoca, scor 98-81. În total, elevii lui Nenad Mandic au adunat 5 victorii şi 6 înfrângeri din 11 partide jucate, palmares graţie căruia se află pe locul 7 în clasamentul LNBM.

Mladen Jeremic este cel mai bun marcator din LNBM în acest moment, cu 20,2 puncte pe întâlnire, şi procentaje excelente la aruncări: 56% de la 2 puncte, 43% de la 3 puncte şi 97% la aruncările libere. Milos Komatina este al doilea cel mai bun marcator din echipa lui Mandic, cu 13,2 puncte pe meci, în timp ce Adrian Diaz a adunat 10,5 puncte pe meci şi 5,7 recuperări.

De partea cealaltă Dinamo Bucureşti vine după meciul jucat tot în compania lui U BT Cluj, pe 2 decembrie. Partidă terminată cu înfrângerea "terrierilor", scor 84-65. De altfel elevii lui Eugen Ilie sunt deocamdată "lanterna roşie" a LNBM, cu 2 victorii din 10 partide jucate.

Noua achiziţie Deven Mitchell este cel mai bun marcator al echipei, cu 14,8 puncte în patru meciuri jucate. De la dinamovişti se mai remarcă Danilo Tasic, 14 puncte, 7,5 recuperări şi 3,3 pase decisive pe întâlnire, Slobodan Dundjerski cu 13,7 puncte, 7,8 pase decisive şi 5 recuperări şi Marko Sutalo, cu 13,2 puncte pe meci.

În partida din tur, disputată la Bucureşti, oaspeţii s-au impus cu 73-64. Mladen Jeremic a reuşit 23 de puncte, în timp ce Milos Komatina a înscris 22 de puncte. De partea cealaltă Joe Thomasson, jucător care a părăsit între timp Dinamo, şi Marko Sutalo au înscris ambii câte 14 puncte. De altfel Timişoara conduce detaşat în istoria întâlnirilor directe, cu 15-6.

Duelul dintre BC SCM Timişoara şi CS Dinamo Bucureşti va fi arbitrat de o brigadă formată din Fabiana Marinescu, Laszlo Bukuresti şi Ciprian Ciocan.

Meciul va avea loc în Sala "Constantin Jude" din Timişoara şi se va disputa sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 17:00. Partida va fi difuzată pe Digi Sport 4.

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!