Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC SCM Timișoara înfruntă acasă pe SCM U Craiova

Valentin Todea

Valentin Todea
10.10.2016

Trupa de pe Bega primește marți, 11 octombrie, vizita formației craiovene, într-un meci ce contează pentru etapa a treia a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Confruntarea va lua startul în Sala Sporturilor „Constantin Jude” la ora 19:00 și va fi transmisă în direct de Digi Sport.

Timișoara a adunat până acum o înfrângere și o victorie în campionat, venind după o dublă în Cupa României în care a trecut clar de BCM Olimpic Baia Mare. Oltenii sunt în aceeași situație în întrecerea internă, după ce au pierdut în prima rundă la Sibiu și au învins acasă în etapa precedentă gruparea băimăreană. Craiova s-a calificat de asemenea la Final Eight-ul Cupei României, eliminând pe BCM U Pitești după o dublă victorie.

”Alb-violeții” s-au impus în runda anterioară pe terenul celor de la Dinamo și caută prima victorie pe teren propriu după debutul cu înfrângere în fața celor de la U-BT Cluj-Napoca.

În istoria întrecerilor directe, echipa de pe Bega conduce cu 11-7, Craiova adjudecându-și ambele întâlniri din sezonul trecut, cele două aflându-se față în față doar în prima fază a sezonului regulat.

Partida va fi arbitrată de Marius Ciulin, Mircea Șerban și Istvan Bertalan.

*Foto: Emanuel Titus Iliesi/ druckeria.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova Gully :

    Interesant
    Abia astept duelul Dragusin - Paul! Sa speram ca Sepa si-a revenit iar Aktas a avansat in procesul de conectare la sistemul de joc al echipei! Oricum nici Timisoara si nici Craiova nu se pot compara cu ceea ce au jucat sezonul trecut!!!

    cu 7 ani în urmă (10.10.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    Craiova
    Din punctul meu de vedere Craiova a avut un lot foarte bun. Eu in play-off am preferat sa intalnesc Clujul in locul Craiovei. Timisoara joaca mai bine ca in sezonul precedent dar era si normal pt ca atunci aveau diar jucatori cu liberi de contract.

    cu 7 ani în urmă (10.10.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!