Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC SCM Timișoara învinge pe BCM U Pitești

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
18.03.2017

BC SCM Timișoara învinge pe BCM U Pitești cu scorul de 88-67 (26-13, 19-15, 22-17, 21-22)

De la BC SCM Timișoara s-au remarcat: Mladen Jeremic cu 33 puncte (6x3), 2 recuperări și 3 pase decisive, Adrian Diaz cu 16 puncte, 9 recuperări și 2 pase decisive și Alin Dragos Andries cu 8 puncte (2x3) și 5 recuperări.

De partea cealaltă s-au remarcat Vincent Leron Hunter II cu 15 puncte (1x3) și 2 recuperări, Tomislav Gabric cu 13 puncte (1x3) și 4 recuperări și Pavel Marinov cu 12 puncte, o recuperare și 3 pase decisive.

Statistica detaliată poate fi vizualizată aici

Revenim cu detalii!

8 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Renan :

    ,,,
    Suntem cea mai slab pregatita fizic echipa din Top 6. Marinov in continua scadere, Mladenovici foarte slab astazi. Ma asteptam la mai multa determinare din partea lui Zaharie, Stancut. Cu atitudinea asta nu avem nici o sansa in play off!

    cu 7 ani în urmă (18.03.2017) Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Marinov
    Asa s-a comportat si sezonul trecut la Dinamo. Foarte slab pe finalul de sezon. Isi negociaza noul contract ? Se protejeaza sa nu se accidenteze ? Poate nu poate juca la acelasi nivel din 3 in 3 zile. Cu Oradea nu jucat rau.

    cu 7 ani în urmă (18.03.2017) Raspunde
  • FC Argeș Pitești free666 :

    Meci
    Suntem ciuca batailor, nu o sa mai castigam niciun meci. Avem jucatori de doi lei. Umflatii de pe banca isi primesc banii degeaba. Avem rezerve care nu joaca un minut, sunt tinuti de umplutura, nu avem o strategie cu incompetentii din conducere.

    cu 7 ani în urmă (18.03.2017)
    • FC Argeș Pitești Renan:

      Re
      D-asta ma bucur ca de la anul in primul sfert va trebui sa joace un jucator tanar, ceea ce inseamna ca trebuie sa avem minim doi jucatori tineri in lot. La noi, de atata timp sunt jucatori care nu bifeaza minute, sunt comozi, s-au obisnuit pe banca. Cat despre play off, asteptam sa vedem cine se claseaza pe 3, cu toate ca sansele sunt minime indiferent ca va fi vorba de Sibiu, Steaua sau chiar Oradea.

      cu 7 ani în urmă (18.03.2017)
    • FC Argeș Pitești adu:

      Loc 6
      E clar ca vom termina pe 6.chiar daca ne.a batut de ne.a rupt anul asta as prefera sibiul.avem o revansa de luat si in eliminatorii nu se stie ce se va intampla.cred ca echipa joaca mai bine sun presiune

      cu 7 ani în urmă (18.03.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    Meci
    Intr-adevar a fost un meci slabut din partea noastra. Gabric pare ca nu isi revine. Marinov, avand in vedere ca a jucat PG/SG, a fost ok. Zaharie mi-a placut. Cred ca nu e un moment bun sa dam in echipa, play-off-ul conteaza cel mai mult. Cei ce stiu baschet isi pot da seama ce inseamna sa joci fara PG-ul de start, cel mai eficient om din echipa. Sper sa isi revina pana miercuri, altfel va fi situatia cu el. PS: Fata de conducerea de pana acum, cea noua ne-a adus aici... si pana la meciul asta, cu Oradea, la Cluj, am jucat bine. Suntem alaturi de echipa noastra!

    cu 7 ani în urmă (18.03.2017) Raspunde
  • FC Argeș Pitești adu :

    Bca
    Pana la urma echipa si.a atins obiectivul.sper in continuare sa nu ne facem de ras.poate ca e si conditia fizica de vina,dar noi nu jucam bine nici cand stateam 2 saptmani.parerea mea e ca a fost o relaxare generala pt faptul ca s.a ajuns in play off.jucatori avem f buni..pe care or sa se bata multe echipe.legat de joc..mie mi se pare ca abuzam de la 3 cu gabric,este aparat f bine si insistam aiurea.e super jucator si parera mea e ca ar trebui sa apara mai mult in caciula.nu ne aparam cum trebuie la 3 pcte .n-avem viteza si daruire.timisoara avea 20 si ceva de puncte si tot ei aveau determinare.cam astea ar fi concluziile mele.si inca ceva ..eu l.as baga in rotatie si pe negut.si problema mai e ca echipele ne.au invatat jocul ..astept.ca sapera.sa.schimbe ceva.

    cu 7 ani în urmă (18.03.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac:

      @adu
      Gabric are daruire, dar nu prea l-am vazut aparandu-se. Sa speram la ce e mai bine. Lumea nu intelege ca in play-off conteaza forma echipei.

      cu 7 ani în urmă (20.03.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!