Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC SCM Timișoara învinge pe Steaua CSM EximBank

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
08.01.2017

BC SCM Timișoara învinge pe Steaua CSM EximBank cu scorul de 86-82 (22-32, 19-15, 19-21, 26-14)

De la BC SCM Timișoara s-au remarcat: Mladen Jeremic cu 28 puncte (4x3), 2 recuperări și 3 pase decisive, Georgian Paun cu 12 puncte și 4 recuperări și Ionut Florian Dragusin cu 10 puncte și 5 recuperări.

De partea cealaltă s-au remarcat Marius Runkauskas cu 19 puncte (2x3), 3 recuperări și 3 pase decisive, Cameron Long cu 15 puncte (3x3), 5 recuperări și 6 pase decisive și Catalin Lucian Baciu cu 13 puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive.

Statistica detaliată poate fi vizualizată aici

Revenim cu detalii!

8 comentarii la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Bravo, Timisoara
    Au crezut in permanenta in sansa lor si nu au renuntat. Foarte buna evolutia lui Geo Paun care a adus de pe banca " multa rautate" si mai ales puncte pretioase.
    Banca scurta a Stelei a clacat. Iesirile lui Malesevic si Djundjinzki de pe final au dat peste cap jocul oaspetilor. Nu inteleg de ce Szjarto si Negoitescu joaca asa putin... Daca accidentarea lui Malesevic este de durata, Steaua va avea probleme mari.

    cu 7 ani în urmă (08.01.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    paun
    O surpriza placuta evolutia lui Georgian Paun. Ce bine le-ar fi prins sibienilor sa-l iba pe banca.

    cu 7 ani în urmă (09.01.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Da
      E meritul lui Mandic, care a avut incredere in el si i-a dat meci de meci 15 minute, indiferent de adversar. Fleseriu nu a avut incredere in el, cum nu are nici in romanii de anul asta. Sau nu in masura in care sa joace cu ei in meciurile importante. As fi preferat sa pierdem cu Clujul, Oradea sau Steaua la 15 puncte, dar cu cate 10 minute cel putin pentru cativa din ei. Asa infrangerea asta la o posesie nu ne ajuta cu nimic, chiar din contra as spune. Nu prea inteleg strategia lui Dan in chestiunea asta, mai ales cand nu exista o mare presiune pe rezultat. Dar ma rog, astea-a parerile mele de suporter...

      cu 7 ani în urmă (09.01.2017)
    • CS Politehnica Iași un moldovean:

      Romani
      Ai perfecta dreptate il legatura cu atitudinea lui Fleseriu fata de romani. Din pacate nu este singurul antrenor care procedeaza asa : Fometescu, Sapera si chiar Achim in relatia cu tinerii jucatori, sunt alte exemple.
      Este mult mai usor sa joci in rotatie scurta cu 7-8 jucatori experimentati decat sa-ti bati capul si gura cu 2-3 pustani. Pe termen lung este insa o politica falimentara. Acum, Fleseriu joaca cat de mult poate cu Popescu, neglijand aproape complet tinerii romani de pe banca. Daca se rupe " veteranul " va avea o scuza....De obicei Popescu incepe sa-si " conserve resursele " in play -off daca negocierile pt un nou contract nu se desfasoara corespunzator.
      Formand 2-3 tineri jucatori se poate baza pe ei pe termen lung crescand si valoarea lotului si sansele la o performanta notabila.

      cu 7 ani în urmă (09.01.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu danb61 :

    CSU
    ...cand esti acolo in meci pana la sfarsit cu Steaua si Oradea si ai sansa sa castigi,nu joci cu .......speri ca iti "iese"!Avem nevoie ca de aer de un transfer!Sper ca Dan stie ce are de facut....asta in eventualitatea ca vrem ceva mai mult ca anul trecut!!!Hai CSU!!!

    cu 7 ani în urmă (09.01.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu danb61 :

    gyke
    ..presiunea-i sa faci mai mult decat in anul trecut!!

    cu 7 ani în urmă (09.01.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Nu stiu zau
      Cum poti face mai mult anul asta jucand cu o rotatie de 6 .

      cu 7 ani în urmă (09.01.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe ulmeanu :

    GYKE
    si la Sibiu a jucat in prima parte a campionatului si a ajutat echipa destul de mult,chiar in meciuri importante, dupa care Fleseriu nu l-a mai folosit deloc......motivul stiut numai de el..... Acelasi lucru intamplandu-se si cu Tincu pe care l-a folosit in retur chiar in primul 5

    cu 7 ani în urmă (10.01.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!