Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC SCM Timișoara învinge pe U BT Cluj-Napoca

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
12.03.2017

BC SCM Timișoara învinge pe U BT Cluj-Napoca cu scorul de 78-69 (17-20, 22-17, 19-16, 20-16)

De la BC SCM Timișoara s-au remarcat: Mladen Jeremic cu 26 puncte (6x3), 9 recuperări și 3 pase decisive, Milos Komatina cu 18 puncte, 6 recuperări și 3 pase decisive și Adrian Diaz cu 9 puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive.

De partea cealaltă s-au remarcat Filip Adamovic cu 16 puncte (2x3), 4 recuperări și 7 pase decisive, Ousmane Barro cu 10 puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive și Vaidas Kariniauskas cu 10 puncte și 3 recuperări.

Statistica detaliată poate fi vizualizată aici

Revenim cu detalii!

12 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Beniamin :

    ...
    Categoric a fost cel mai slab meci al nostru. Cu toate ca nu ne-o intrat nimci de la 3 puncte, in ultimele 5 minute daca nu faceam 3-4 turnover-uri stupide poate altfel era scorul.
    Timisoara a jucat chiar bine avand in vedere lotul pe care l-au avut pentru meciul asta.
    Sa speram ca o sa jucam mai bine in meciul cu Sibiu pentru ca avem nevoie de victorie. Haide U!

    cu 7 ani în urmă (12.03.2017)
    • CSM CSU Oradea popsiis:

      Cel mai slab meci
      Cred ca a fost cu Pau Ortez sau Usak dupa parerea mea, atunci au fost mai multe turnovers si procentaj si mai slab, cu toate ca sunt echipe mai valoroase

      cu 7 ani în urmă (12.03.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu amg :

    Felicitari Timisoara!
    Frumos meci...Clujului nu ia intrat nimic in plus Timisoara ia incurcat bine de tot. Ma bucur pentru Timisoara, felicitari baieti! Ati meritat pe deplin victoria!

    cu 7 ani în urmă (12.03.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Beniamin :

    P.S
    Eu personal nu vad ”un capăt de lume” ca am pierdut meciul asta. Sunt convins ca o sa avem evolutii muult mai bune in meciurile urmatoare.

    cu 7 ani în urmă (12.03.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca zol21 :

    CJ
    Nu stiu ce a fost asta, dar sper sa nu se mai intample.

    cu 7 ani în urmă (12.03.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    penibil
    Un joc penibil facut de U, de data asta norocul nu ne-a ajutat ca-n cupa sai alte meciuri pe muchie .Silva e mare daca bate echipa, toti il lauda ( si aici ), desi nu a creat un joc consistent, deobicei se castiga pe realizari individuale . Iar cand si acestea lipsesc, aratam de toata groaza cum a fost azi .Adamovici cu toate punctele obtinute, mai mult strica, pe langa ca tine enervant de mult mingea, are si o medie de tournuver-uri jenante, azi 7 numai in ultimul sfert ! Si asta se stia, dar s-a adus un tanar fundas, talentat ce-i drept, dar fara a fi o solutie " cand arde " ( atunci nici nu este folosit ) . Sper ca ceo care baga bani , recte BT-ul , sa intre peste ei si sa-i usture la leafa, leafa care fata de bietii de la Timisoara au cote astronomice ! In caz contrar, ca si tziganul la mal ...

    cu 7 ani în urmă (12.03.2017)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      @vass
      Asa sa iti faca si tie la lucru cand ai o saptamana mai proasta sau livrezi o treaba de proasta calitate. Sa-ti taie din salariu 😉
      Pe parcursul intregului sezon jucatorii si stafful s au daruit, au aratat dorinta de victorie. Mai sunt si zile.proaste cand nu intra, te demotivezi, nu mai alergi nici in aparare si te bate o echipa mediocra. Mai multa moderatie nu strica. Si din orice greseala trebuie intai invatat si apoi gandit la penalizari.

      cu 7 ani în urmă (12.03.2017)
    Raspunde
  • streetball44 :

    Mda
    Si am avertizat dupa meciul mai slab (in aparare) cu Pitestiul: "meci greu la Timisoara, trebuie sa ramanem concentrati". Din pacate, n-am putut urmari decat un sfert si putin din al doilea, prea putin pentru a trage o concluzie clara, insa observ ca Jeremic a fost on fire, la fel ca in returul din sezonul regulat, doar ca atunci, am reusit victoria. Un moment nu tocmai bun pentru o infrangere, insa se plutea in aer, dupa parerea mea. Am facut trei reprize slabe in aparare pana la acest meci: a doua cu CSM-ul, si un meci intreg cu Pitestiul. Sigur, nu-i capat de lume, dar e un mic(mare) semnal de alarma pentru noi si....Miercuri avem acasa cu Sibiul, care ne poate pune mari probleme oricand, doar am vazut in acest sezon in 3 randuri...

    cu 7 ani în urmă (12.03.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu amg :

    Vass bela :)
    Frumos si adevarat comentariu...felicitari pentru obiectivism si realism!!! Cred ca nici eu nu puteam sublinia mai bine!!!

    cu 7 ani în urmă (12.03.2017) Raspunde
  • pipzn :

    Meci
    Felicitari echipei din Timisoara pentru o victorie meritata.
    Pustiul lor arata bine. Si mai bine este ca primeste minute in care si joaca. Dupa revenirea dupa accidentare, Kuty al nostru e mai mereu exilat in 0 grade si uitat acolo. E totusi un joc de echipa cu 5 jucatori, altfel raman 4 (sau mai putine) indiviualitati care, daca au o zi foarte proasta ca azi (Moldoveanu, Rasic) la aruncari atunci, ghinion.

    Altfel,
    -mingi multe pierdute usor (asta deja nu e mai o noutate, se apropie play off-ul si nu am rezolvat mai deloc aceasta problema si incep sa ma indoiesc ca o vom mai rezolva sezonul acesta)
    -credeam ca pe Max l-au adus ca shooter in primul rand. Deja de cateva meciuri ajunge sa arunce la cos mai mult doar daca incearca sa-si faca singur mingile prin patrunderi, altfel le primeste din ce in ce mai rar.
    -cu un joc asa de lent sigur nu mai ai timpul necesar sa incerci sa revii in joc

    Succes in meciul de miercuri cu Sibiul, meci programat asa de "bine" la ora 17 incat s-ar putea ca pana si sala Horea Demian sa fie mult prea mare pentru cati spectatori clujeni pot sa mearga la acea ora.

    cu 7 ani în urmă (12.03.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    atitudinea
    Nu i un capat de lume rezultatul in sine insa atitudinea jucatorilor si a staffului au lasat de dorit. Pareau ca nu le pasa prea mult de infrangere. Sa speram ca e doar o relaxare trecatoare si ca vor reveni energia si determinarea necesare castigarii oricarui meci, indiferent de adversar, in meciul de acasa cu SB.

    cu 7 ani în urmă (12.03.2017) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca u66 :

    Bravo Timisoara
    Adversar tratat în sictir + joc la misto = rezultat normal.

    cu 7 ani în urmă (12.03.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!