Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC SCM Timișoara și-a adus un fundaș american

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
17.10.2016

Dominique Rambo s-a alăturat astăzi lui BC SCM Timișoara, după ce ieri era anunțat oficial la formația condusă de Nenad Mandic.

În vârstă de de 25 de ani, Rambo vine din Elveția acolo unde a petrecut primul său în Europa. Înalt de 1.83 americanul este un jucător care evoluează pe poziția 1, cea de conducător de joc.

În stagiunea precedentă Dominique Rambo a bifat 26 de partide pentru Lugano Tigers, acumulând medii statistice de 15.9 puncte, 5.2 pase decisive și 4.8 recuperări în 35.1 minute petrecute pe parchet. El a avut procentaje de 50.2% la 2 puncte, 24.4% la 2 puncte și 68.4% de la linia de libere și a înregistrat în medie un index al eficienței de 15.7 unități.

Rambo a absolvit în anul 2014 la SAGU University în anul 2014, după care a trecut prin Maroc și Mongolia.

BC SCM Timișoara a ajuns prin acest transfer la un lot cu 6 jucători străini. Bănățenii nu au anunțat despărțirea de un alt jucător.

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    cool
    Jack Reacher nu mai era disponibil, merge si un Rambo.:)

    cu 7 ani în urmă (17.10.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!