Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC SCM Timișoara a anunțat transferul lui Jordan Burgess

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
23.07.2017

BC SCM Timișoara a anunțat înregimentarea jucătorului american Jordan Burgess. Formația de pe Bega a ajuns la o înțelegere cu jucătorul de peste ocean, care își va începe cariera profesionistă în România.

Născut pe 5 iunie 1992 Jordan Burgess măsoară 1.94 metri și evoluează pe pozițiile 2-3. El este descries drept un bun apărător și recuperator, care se bazează mult pe latura sa fizică.

În utlimul sezon petrecut în NCAA la Virgina Commenwealth Univeristy, Burgess a avut medii statistice de 4.9 puncte, 3.5 recuperări și 1.0 pase decisive în 21.4 minute petrecute pe parchet. El a avut procentaje de 43.3% din acțiune și 41.9% de la linia de libere.

BC SCM Timișoara a mai transferat în aceste zile un jucător străin, pe Igor Mijajlovic fostul echipier al lui CSU Sibiu. Bănățenii îi mai au în lotul pentru sezonul viitor pe Mladen Jeremic, Milos Komatina, Ionuț Drăgușin, Octavian Popa Calotă, Zoran Milencovic și Lucas Tohatan.

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca walkienumaiu :

    libere?
    41,9% la libere?:O:O:O

    cu 6 ani în urmă (24.07.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Acuma...
      ...cineva trebuie sa bata statistica lui Hardy la libere, nu? :)

      cu 6 ani în urmă (24.07.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!