Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC SCM Timișoara a câștigat Cupa Timișoara

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
11.09.2016

BC SCM Timișoara a câștigat Cupa Timișoara, turneul amical organizat de bănățeni în Sala Constantin Jude. Echipa lui Nenad Mandic a trecut în finală de Tamis Pancevo cu scorul de 74-64, pe sferturi 26-21, 15-13, 16-13, 17-17.

Mladen Jeremic a fost cel mai bun jucător al meciului cu 23 de puncte și 6 recuperări. Marko Cakarevic  a contribuit cu 13 puncte și 4 recuperări, iar Adrian Diaz a adăugat 12 puncte și 8 recuperări. Octavian Popa Calotă a izbutit 9 puncte, 4 recuperări și 6 pase decisive. Ionuț Drăgușin a strâns 4 puncte, Komatina și Ghiriș câte 4, iar Otasevic a completat lista marcatorilor, cu 3 puncte.

La finalul partidei, antrenorul lui BC SCM Timișoara, Nenad Mandic, nu s-a declarat mulțumit de prestația echipei sale, în special de la linia de libere:

”Am mai câștigat un meci, am luat acest trofeu, dar nu sunt complet satisfăcut de evoluția noastră. Patru-cinci meciuri la rând am avut probleme cu aruncările libere. Am ratat 13 în această seară, în vreme ce oponenții au avut procentaj 100%, dar trebuie să continuăm. Am spus că suntem o echipă nouă și avem nevoie de timp. Cu această energie și abordare putem face pași înainte, putem fi siguri că vom face o treabă bună aici.”

În finala mică, CSU Sibiu a trecut de Kecskemeti TE cu scorul de 70-67, pe sferturi 22-13, 19-12, 14-23, 15-19.

Marcatorii formației sibiene au fost următorii: Kevin hardy 18 puncte, Igor Mijajlovic 15, Boris Lalovic 14, Radu Paliciuc 6, Vlad Tincu 6, Bogdan Popescu 5, Marcel Davis 4 puncte și Mirel Dragoste 2 puncte.

Toate rezultatele din cadrul Cupei Timișoara:

Semifinale

CSU Sibiu vs Tamis Pancevo - 54-70
BC SCM Timișoara vs Kecskemeti TE - 70-59

Finala mică

CSU Sibiu vs Kecskemeti TE - 70-67

Finala mare

BC SCM Timișoara vs Tamis Pancevo – 74-64

foto: Emanuel Titus Iliesi

2 comentarii la aceasta stire:
  • SCM Timișoara sorin :

    inceput
    Mai este de munca la omogenizarea echipei,insa relatiile de joc par bune.Astept mai mult de la Komatina si Dragusin.

    cu 7 ani în urmă (17.09.2016) Raspunde
  • SCM Timișoara sorin :

    inceput
    Mai este de munca la omogenizarea echipei,insa relatiile de joc par bune.Astept mai mult de la Komatina si Dragusin.

    cu 7 ani în urmă (17.09.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!