Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC SCM Timișoara a câștigat primul meci din presezon

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
03.09.2017

Într-o partidă amicală desfășurată în Serbia, BC SCM Timișoara a reușit să-și treacă în cont prima victorie din presezon. Formația antrenată de Tudor Costescu a învins Dynamic Belgrad, echipa de primă divizie din țara vecină, cu scorul de 82-65 (28-15, 21-19, 18-16, 15-15).

Tudor Costescu a început partida în următoarea formulă: Igor Mijajlović, Mladen Jeremić, Jordan Burgess, Miloš Komatina și Ionuț Drăgușin, după care a rulat tot lotul avut la dispoziție.

Mladen Jeremic a fost cel mai bun jucător în acest joc cu 19 puncte. Daniel Diaz a terminat cu 17 puncte, 7 recuperări și 2 pase decisive. Jordan Burgess a totalizat 15 puncte și 6 recuperări, iar Milos Komatina a contribuit cu 13 puncte.

Pentru BC SCM Timișoara urmează partide de pregătire în cadrul „Cupei Timișoara”, turneu care se va desfășura între 8 și 9 septembrie și la care vor mai participa CSM Oradea, CSU Sibiu și KK Vrsac.

foto: bc-tm.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!