Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC SCM Timișoara a confirmat mutarea lui Dragoș Diculescu

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
03.08.2018

BC SCM Timișoara a confirmat oficial transferul lui Dragoș Diculescu, după ce Total Baschet a anunțat transferul jucătorului român cu câteva zile înainte.

Dragoș Diculescu va împlini pe 25 august vârsta de 19 ani. El măsoară 1.96 metri și este un jucător de poziția 3. El vine de la CSM Steaua București, echipă pentru care a evoluat în sezonul 2017/2018 și alături de care a reușit să pună mână pe medaliile de argint în Liga Națională de Baschet Masculin. Diculescu a jucat în 14 meciuri pentru Steaua în stagiunea precedentă.

”Sunt bucuros să fac parte din acest proiect. Timișoara este echipa care mă poate ajuta să deschid oportunități pentru cariera mea. Vin cu brațele deschise și pregătit să ne îndeplinim obiectivele. Știu că echipa este în reconstrucție și mai știu că mereu a reușit să facă surprize. Europeanul de tineret m-a ajutat să prind încredere și mă ajută ca un punct de pornire al carierei mele. Am realizat la ce nivel sunt la acest moment, unde și cât mai am de lucrat” a spus Dragoș Diculescu pentru pagina oficială a lui BC SCM Timișoara de pe un site de socializare.

În această vară, Dragoș Diculescu a participat alături de echipa României U21 la Campionatul European Divizia A și a avut medii statistice de 12.4 puncte, 6.3 recuperări 3.9 pase decisive în jocurile desfășurate la Chemnitz, Germania.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!