Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC SCM Timișoara câștigă fără emoții disputa contra concitadinei BC Timba

Dan Oancia

Dan Oancia
01.11.2017

Meci fără istoric în duelul de pe Bega dintre BC SCM Timișoara și BC Timba. „Leii” s-au impus categoric și au trecut de borna sutei, după un final de meci în care a contat doar atacul pentru ambele echipe, care au jucat pentru timișorenii veniți să-și vadă favoritele în duelul direct. S-au marcat nu mai puțin de 58 de puncte în ultimul act, iar meciul s-a încheiat cu scorul de 101-76 pentru BC SCM Timișoara.

Considerați gazde în partida restantă din prima etapă, băieții antrenați de Tudor Costescu nu au vrut să aibă de-a face cu un final plin de emoții, ținând cont că Timba a demonstrat că poate să încurce, cum a făcut-o cu liderul U BT Cluj-Napoca. Era 12-2 la jumătatea primului sfert, încheiat cu un avans de 13 puncte în favoarea „leilor”, scor 24-11. Nici în al doilea sfert BC SCM Timișoara nu a lăsat piciorul de pe pedala de accelerație. Jeremic și-a arătat calitățile de marcator, fiind „coșgheter” cu 20 de puncte până la pauză, scor 45-26.

După revenirea de la cabine alb-violeții le-au spulberat orice șansă concitadinilor, în fața cărora aveau 31 de puncte diferență înainte de intrarea în ultimele zece minute. Finalul a fost spectaculos, cu Timba marcând mai multe puncte decât a făcut-o în primele două sferturi, scor final 101-76.

BC SCM Timișoara obține a șaptea victorie din tot atâtea jocuri, iar BC Timba rămâne în continuare fără victorie de la revenirea pe prima scenă baschetbalistică din țară. Excluzând întâlnirea din retur, cele două grupări timișorene se mai pot întâlni în cadrul Final Eight-ului Cupei României, ambele fiind calificate.

BC SCM Timișoara va primi vizita celor de la Politehnica Iași în etapa viitoare, în timp ce „urșii” vor avea un meci important, împotriva unei contracandidate la ultimele poziții, Dinamo București.

*foto: Andreea Vlase

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!